Bahadır Sügür

Bahadır Sügür

Yine helal olsun…

Çatalca Belediyesi bu 10 Kasım’da resmen tarih yazdı. Ve Çatalca halkının müthiş derece takdirini kazandı. Başta Belediye Başkanı Mesut Üner, Kültür Müdürlüğünden Sorumlu Meclis Üyesi Tuba Uzun ve tüm Kültür Müdürlüğü Personelini müsaadeniz olur ise ayakta alkışlamak istiyorum. 
Erler Caddesi, yani yürüyüş yolu… Öylesine güzel, öylesine güzel olmuş ki! Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anmak! Evet “Anmak Böyle Olur” dedirtti herkese. 
Yıllardır böylesine bir 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü yaşamamıştık. Bırakın gazeteci Bahadır Sügür olarak,  Çatalca halkının bir ferdi olarak bir defa daha teşekkür ediyorum Mesut Üner’e… 
Atatürkçü deyince, sadece laf ile olmadığını herkese göstermiş oldu. Hani tereddüt edenler vardı ya hani, “ AKP’ye geçerse Atatürkçülük’ten uzaklaşırız” diyenler… Valla genel anlamdaki davranışları bilmem ama bizim AKP’li dediğimiz Belediye Başkanı Mesut Üner bir çok CHP’li Belediyeciye “ Al bak böyle olur Atatürk’ü anmak ve sahip çıkmak” dedirtti. 
Gelelim söylediğimiz yazıya… 
Hüseyin Aydın! Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı… Çatalca Belediye Meclisince onaylanmış siyasi başkan yardımcısı. Seçim öncesinde Mesut Üner ile birlikte yola çıkan bir isim. AK Partililiği tartışılıyor. Teşkilatçı değilmiş. Valla bizler de teşkilatçı değil, Çatalca Aşığı olsun istiyoruz. Ulusal Egemenlik Parkı işletmeciliğini yapıyordu yıllardır. Simitçi, Kahveci, Gazozcu cümlelerimdeki “ Kahveci” olarak algılandı hep. İsteyen istediğini anlasın, umurumda değil ama bir gerçek var, Mesut Üner Aydın’ı bir ağabeyi kadar çok seviyor. Göreve geldiği gibi Ufuk Akın’ın odasını devraldı. Şimdilerde ise 200’ün üzerinde personeli olan Mesut Üner ile birlikte tadilat edilen ve yenilen, eski itfaiye binasında makam odası var. 200 personel deyip geçmeyin. Bir gün ne demek istediğimi anlayacaksınız… Ayrıca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden sorumlu başkan yardımcısı resmiyette… Resmi imzalar ondan geçiyor. Lakin gözü arkada değilmiş. Kendisi de öyle söylüyor. Çünkü meclis üyesi Tuba Uzun’un başarılı çalışmaları ve organizeleri sebebi ile kendisine de çok sayıda takdir ve tebrik geliyor.
Tuba Uzun… 
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner’in göreve geldiği gibi Kültür ve Sosyal İşlerden Sorumlu Meclis Üyesi olarak meclisten resmi karar ile geçirdiği madde içinde yer alan isimlerden bir tanesi… Sorumluluğu aldığı günden bu yana yapılan etkinliklere baktığınızda çok fazla eleştirilecek bir tarafı yok. Bir tek arada sırada müdür ile kavgaları konuşuluyor idi… Bugünlerde bu da yok. Hele ki 10 Kasım’da sergiledikleri başarılı organizasyon sonrası çok fazla bir şey yazmaya da gerek duymuyorum. 
Diğerlerini de yarına bırakalım. 
Ancak, dün meydana gelen Çatalcaspor-AKsarayspor karşılaşması sonrası olaylar sebebi ile üzüntümü dile getirmek isterim. Bir polis memurunun kazara kendisini topuğundan vurması da bir hayli üzdü hepimizi. Devlet hastanesi acilinde kendisini ziyaret ettik. Çok önemi bir durum söz konusu değil gibi gelse de bir polis memurunun böylesi bir kaza sonrası psikolojisini sizler düşünün. Evet! Yenilebiliriz, karşılaşma sırasında bizi gerecek olaylar ile karşılaşabiliriz. Ama biz misafirperverliğimizi asla elden bırakmamalıyız. Lakin misafir de misafirliğini bilecek… Böyle diyen çoktur şimdi, hakikaten öyle ama. 60 numaranın yaptığı tribünlerimizi çileden çıkartmasa idi, acaba bu olaylar meydana gelir miydi? Neyse yine de sakin olmak lazım. Polis Memuru arkadaşımıza ve tüm Emniyet Müdürlüğü Personellerimize bir defa daha geçmiş olsun diyorum. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bahadır Sügür Arşivi