Yücel; kimleri hedef aldı!

Çatalca Kent Konseyi Başkanı ve AKP Belediye Meclis Üyesi, Sayın Ahmet Rasim Yücel, geçen hafta yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemiş oldu.

Sayın Yücel; Çatalca’da yapılmak istenen hizmetlerin engellenmeye çalışıldığını ve geçmişte bu hizmeti yapamayanların bugün de konuşma haklarının olmadığı yönünde sert bir eleştiride bnulundu.

Geçmiş derken, kimi ve kimleri kastettiği ise ister istemez kafalarda bir dizi soru işaretlerinin çoğalmasına yol açmakta.

Sayın Yücel de unutmamalı ki, geçmiş derken şayet rahmetli Sayın Cem Kara dönemini işaret ediyorsa, o zaman dönüp adama şu soruyu sormazlar mı; Siz de o dönemlerde Kent Konseyi Başkanı idiniz.

Kent Konseyi Başkanı olarak dönemin Belediye Başkanı rahmetli Cem Kara’nın hizmet yapmadığını ve buna benzer konular ile ilgili bir toplantı yaparak keşke bizi bilgilendirme şansına sahip olsaydınız.

Yani o dönemlerde de gayet iyi ilişkiler içindeydiniz. Kent Konseyi başkanlığını ikili ilişkilerinizle çok da iyi ve dengeli yürütüyordunuz.

O dönemlerde ne suya dokunuyordunuz, ne de sabuna. Şimdi ne oldu da bugünlerde fikir ayrılığı yaşamaktasınız.

O nedenle Sayın Yücel’e bir kez daha çağrımızı yeniliyoruz. Sizin bundan böyle daha aktif olacağınız Belediye Meclis Üyeliği görevini, en iyi şekilde sürdürmeniz uygun olacaktır.

Kent Konseyini ivedilikle toplayıp bu görevinizi başka bir arkadaşa teslim etmeniz kanısındayım. Zira geçmişte düştüğünüz hataya, bu dönem de düşmenizi istemeyiz.

Şayet Çatalca’ya hizmetlerin gelmesini istiyorsanız, söylediğiniz gibi “Çatalca’ya hizmetin gelmesini istemeyenler var" cümlesi önümüzdeki süreçte sizi zora sokabilir bizden uyarması.

Bir ilçenin hizmet alması ve birlikte yönetebilmesi için Kent Konseyi gibi yerel dinamiklere çok ihtiyaç duyulmakta.

Ermiş: Çatalca’yı eğitim ile taçlandıracağım

Çatalca’ya kısa bir süre önce atanan İlçe Kaymakamı Sayın Erdoğan Turan Ermiş'e geçtiğimiz günlerde hoşgeldin ziyaretinde bulundum.

Çatalca ile ilgili birçok konuda konuştuğumuz Sayın Ermiş, önceliklerinin arasında eğitim ve sağlık olduğunu söyledi.

Eğitimde çok geri kalındığının ve birçok ilçeye göre nerdeyse sonuncu konumda olduğumuzu ifade etti. Aynı zamanda da bu sorunu farklı çalışma alanları ile çözerek eğitimin seviyesini yükseltebileceklerinin altını çizdi.

Aynı zamanda Çatalca'da tam donamlı bir özel hastanenin olmamasına çok şaşırdığını ve Çatalca gibi İstanbul’un gözdesi olan ilçemize özel bir hastanenin yakışacağını belirtti.

Sayın Ermiş ile Çatalca’ya dair birçok başlık altında değerlendirmede bulunduk. Genç ve inançlı olması Çatalca için bir şans olabilir.

Çatalca’ya hizmetlerin gelebilmesi için her türlü gayret içinde olduğunu belirtip, kararlı olmasını da çok taktir ettiğimi söylemek istiyorum.

Her kim olursa olsun, ilçemiz için bir taş üstüne taş koyana buradan takdir etmek de bizim borcumuz olsun.

Yine bir bağnaz daha!

Türkiye’nin yüz akı olan Gata Askeri Hastanesi'nin başhekim yardımcısının sarf ettiği yobaz cümleler bizleri hayrete düşürmüştür.

Düşünebiliyor musunuz, Hipokrat yemini etmiş ve tek görevi insan sağlığı olan bu zat, boynundan büyük ve tıp dünyasının yüz karası olacak büyük bir gafta bulunmuştur.

Kadınlara yönelik cinsel söylemleri ve Cumhuriyet’e olan düşmanlığı anlamak mümkün değil.

Bu zata söylenecek çok şey var, ancak bunun gibi yobazları daha fazla ne görmek istiyoruz ne de duymak.

Umarım zata ilk tepkiyi en yakınları olan eşi veya annesi, teyzesi ya da halası vermiştir.

Çünkü bu zatın kullandığı cümleler tüm kadınlarımızı aşağılayan, küçümseyen, cahil bağnaz söylemlerdir.

Bu dili şiddetle kınıyorum. Bu güzel ülkemin hiçbir ferdinin bu tür bağnaz düşünceleri hak etmediğinin kanısındayım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdullah Aslan Arşivi