Zeytinburnu'nda bir binanın çatısı alevlere teslim oldu

Zeytinburnu'nda bir binanın çatısı alevlere teslim oldu
Zeytinburnu’nda 4 katlı bir binanın çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, bina sakinleri de hızlıca tahliye edildi. Yangın sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı ve binanın çatısında büyük hasar meydana geldi.

Yangın Zeytinburnu, Seyit Nizam Mahallesin'nde gece saat 00.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Seyit Nizam Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı bir binanın çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri gören mahalle sakinleri durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada yangın çıkan binada oturanlar da kendilerini hemen dışarı attı.

EKİPLER HIZLICA MÜDAHALE ETTİ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, İGDAŞ ekipleri de herhangi bir olumsuzluğa karşı doğal gazı kesti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Polis ekipleri olay yerindeki vatandaşlara sık sık sosyal mesafe ve maske uyarısı yaptığı görüldü. Yangın sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, binanın çatısında hasar oluştu.Yangın sonrası bina sakinleri evlerine girerken, İGDAŞ ekiplerinin de gazı açtığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.