Ayşe Gökyüzünde

Ayşe Gökyüzünde

13-19 Mart Haftalık Burç Yorumları

Yıldızlara bakmak için bir dakikanızı ayırın ve bugünün yıldız falının sizin için neler sakladığını keşfedin! Aşk ve ilişkilerden iş ve başarıya, yıldızlar geleceğinizin anahtarını elinde tutuyor.


13-19 Aralık 2023 Haftalık Koç Burcu Yorumları

Bu hafta, pozitif gezegenler sizi kutsayabilir. evde meşgul olabilirsiniz. Aile içi uyumunuz iyi, mantıklı iş veya iş yapmanıza yardımcı olacaktır. ayrıca iş içinde yeni bir ortaklık planlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızın veya ailenizin yardımıyla elinizden gelenin en iyisini yapabilirsiniz. muhtemelen işinizde iyi performans gösterebilirsiniz, terfiler açısından bazı ödüller bekleyebilirsiniz. davada kazanan konumda olabilirsiniz. Kalıtsal mülkiyetteki anlaşmazlıklar muhtemelen çözülebilir. iş alanında yeni bir ortaklığa da girebilirsiniz.
Haftanın son birkaç gününde pozitif gezegenler sizi kutsayabilir ve dağınık şeyleri kontrol edebilirsiniz. size içsel bir güç verebilecek olan spiritüalizme yönelebilirsiniz. Tavsiyeler için bazı büyüklerinizi veya danışmanlarınızı ziyaret etmeye de karar verebilirsiniz. çevrenizin işinizde veya uygun bir iş bulmanızda size yardımcı olacağı bir denizaşırı seyahat planlayabilirsiniz. Bekarlar muhtemelen sevgililerini bulabilirler. Aşk kuşları randevu boyunca mutlu olacak.


13-19 Aralık 2023 Haftalık Boğa Burcu Yorumları

Bu hafta, pozitif gezegenler sizi kutsayabilir. mutlu olabilirsiniz, anne baba veya aile üyeleriyle ilgili sağlık sorunları artık çözülecek. Kıdemlileriniz çalışmanızı takdir edebilir, ödüller açısından terfi ettirilebilirsiniz. herhangi bir hukuki konuda olumlu haberler duyabilirsiniz. rakipleriniz ve ticari rakipleriniz üzerinde tam kontrole sahip olabilirsiniz. Haftanın son birkaç günü. işler iyi olmayacak. bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Güven seviyeniz düşük olacak ve bu da bugün işteki gününüzü etkileyebilir. Daha az odaklanmış olabilirsiniz, bu da devam eden projelerinizi engelleyebilir ve önemli kararlar almaktan kaçınabilirsiniz. etrafınızda bazı gizemli yara izleri olabilir. Bu dağınık durumdan çıkmak için ruhani bir yere gitmeniz veya dualar okumanız öneriliyor. Aceleci araba kullanmaktan ve gezi turlarından kaçınmaya çalışacaksınız. bir komplonun kurbanı olabilirsiniz, bu nedenle rakiplerinize ve ticari rakiplerinize dikkat etmeniz önerilir. Muhabbet kuşlarının sabırlı olmaları ve gereksiz tartışmalar yaratmaktan kaçınmaları, bunun ayrılığa neden olacağı öne sürülür.


13-19 Aralık 2023 Haftalık İkizler Burcu Yorumları

Bu hafta, kişisel farkındalıkla meşgul olabilirsiniz. kariyerinizi geliştirmek için daha yüksek çalışmalara hazırlanabilirsiniz. veri elde etme konusunda daha entelektüel olabilirsiniz. kendinizi sakin ve havalı hissedebilir, kendinizi analiz edip keşfedebilir, bu sayede bazen kalabalığın içinde kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. doğanıza kusursuzluk getirebilecek bir kendi kendini filtreleme aşaması olacaktır. gerçek dünyadan biraz kopmuş olabilirsiniz, ancak bir şekilde hayatın gerçekliğine geri dönebilirsiniz. genel olarak, kısa ılımanlığınızı kontrol edeceksiniz. Pürüzsüz kazançta üzülmenize neden olabilecek bazı anlar olacaktır, bu nedenle varlıklara yeni yatırımlar yapmadan önce dikkatli olun. muhtemelen aileniz için para harcayabilirsiniz. Muhabbet kuşları mutlu anlarından keyif alabilirler. Öğrenciler iyi haberler duyabilir.
Haftanın son günleri mutlu geçecek. iş içinde doğru kararları almanıza yardımcı olabilecek sezgilerinizi takip etmeniz önerilir. Büyüklerinizin kutsamaları ile hayatınızda bir miktar gelişme olabilir. Bir öz-inceleme sürecinden sonra, eşinizle olan ilişkiniz açısından yanlışları anlayabilirsiniz, evli çiftler arasında karşılıklı saygı geliştirilebilir, bu da ev hayatında sağlam bir temel oluşturabilir. Ortaklıklar içinde, çeşitli anlaşmazlıklar çözülecek. Öğrenciler kariyerleri ile ilgili hızlı kararlar alabilirler. Bekarlar, arkadaşlarının yardımıyla iyi bir eş bulabilirler.


13-19 Aralık 2023 Haftalık Yengeç Burcu Yorumları

Bu hafta, gezegen kombinasyonu negatif olacak. iş yerinizde memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz. bir işi aceleyle bitirmeye çalışabilir, sorumluluklarınızı bir yük olarak fark edebilirsiniz. Çalışma verimliliğiniz engellenecek, bu da günlük rutininizi etkileyebilir. Devam eden projeleriniz muhtemelen gecikecek. mesleki yolunuzda engellerle karşılaşabilirsiniz. sabırlı olmanız önerilir. anne babana dikkat etmen önerilir. bir işletmeye veya sabit kıymetlere herhangi bir yatırım yapmayı beklemeniz önerilir. Herhangi bir hayati çağrıyı almadan önce büyüklerinizden tavsiye almalısınız.
Haftanın son birkaç gününde yükümlülüklerinizi yerine getirmeye çalışabilirsiniz. Sıkışan nakit paranız geri alınacak ve bu da işletmedeki likiditeyi artırabilir. sanal düşüncelerinizi kontrol edebiliyor olabilirsiniz, artık pratik olabilirsiniz. İş yerinde, kişiliğinizi düzeltebilecek, size kısa sürede avantaj sağlayabilecek yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Üstlerinizle olan ilişkileriniz gelişecek. rakiplerinizi ve ticari rakiplerinizi kontrol edebilirsiniz.


13-19 Aralık 2023 Haftalık Aslan Burcu Yorumları

Bu hafta pozitif gezegenler enerjik olmanıza neden olabilir, bu da sizi coşkulu yapabilir. Kardeşler arasındaki mülkiyet anlaşmazlıkları çözümlenir. Hedefinize odaklanmanız geliştirildi, bu da size devam eden projelerinizde başarı sunabilir. sıkı çalışmanızın akıllı sonuçlarını teşvik edebilirsiniz. Ağınızın yardımıyla, işle ilgili kısa ziyaretler planlayacaksınız ve bu ziyaretler size kısa sürede fayda sağlayabilir. Astlarınız zor kararlarınızda size yardımcı olabilir. İş arayanlar iyi işler bulabilirler. Haftanın son birkaç gününde çocuklarla ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. çocukların çalışmaları için plan yapabilirsiniz. Çiftler, yeni çocukları aileye kabul edebilir. ayrıca kariyer yolunuzu düzeltmek için daha yüksek çalışmalar planlayabilirsiniz. bilginizi iş ve sosyal yaşamdaki anlaşmazlıkları çözmek için kullanabilirsiniz. Geçmiş yatırımlarınız şimdi size ödeme yapabilir. Bağlı varlıklara yaptığınız yatırımlar size kar sağlayabilir. Aşk kuşları, ilişkilerinde hiçbir şeyi saklamaktan kaçınmalıdır. Düğün adayları güzel haberler duyabilir. Yeni kazanç kaynakları açılabilir.


13-19 Aralık 2023 Haftalık Başak Burcu Yorumları

Bu hafta mutlu ve sakin olabilirsiniz. çevrenizdeki kişilere karşı kibar olabilirsiniz. iletişim becerilerinizin yardımıyla birçok sorunu çözebilirsiniz. kazançlar ve harcamalar arasında kontrol olacak ve bu da tasarruflarınızı artırabilecektir. evinizi yenilemek için bazı sanatsal şeyler satın almak için harcayabilirsiniz. Ev içi uyumunuzu korumak için kibirinizi ve sert konuşmanızı düzenlemeniz öneriliyor. Beslenme alışkanlıklarına dikkat etmeniz önerilir, karın ağrısına neden olur. Muhabbet kuşları düğünler için ailelerinden destek alabilirler. Öğrenciler sonuçlar açısından güzel haberler duyabilirler. Haftanın son birkaç günü, gezegenler karışık sonuçlar gösteriyor, biraz stres hissedebilirsiniz veya stresli olabilirsiniz. sorumluluklarınızdan uzaklaşabilirsiniz. Olumsuz düşünceler gergin olmanıza neden olabilir. Bir tür yara izi, üzülmenize neden olabilir. çevrenizdeki olumlu insanlarla bağlantı kurmanız önerilir. kafanızın karışmasına neden olabilecek görmezden gelmeye çalışın. bir yerden başka bir yere göç etmeye de karar verebilirsiniz. Sebepsiz yere durdurulan projelerinizi büyüklerinizin de yardımıyla yeniden başlatabilir, astlarınızdan destek alabilirsiniz. mantıklı bir yatırımcı olabilir, geçmiş yatırımlarınızdan akıllı kazançlar elde edebilir, bu da parasal sağlığınızı artırabilir. İş arayanlar iyi işler bulabilir ve öğrenciler mükemmel haberleri duyabilir. Bekarlar iyi bir eş bulabilir. Aşk kuşları flört etmekten zevk alabilir.


13-19 Aralık 2023 Haftalık Terazi Burcu Yorumları

Bu hafta, pozitif gezegenler sizi kutsuyor, kendinize güvenebilirsiniz, Pozitif gezegenler size canlılık ve iyi bir ruh hali sunabilir. Dışarıdan işle ilgili bazı baskılarla karşı karşıya kalabilirsiniz, ancak içsel duyularınız her şeyi düzenlemenize yardımcı olacaktır. iş ve ev hayatındaki her anın tadını çıkarabilirsiniz. Birikimlerinizi artırabilecek bazı yeni mali kazanç kaynakları açmak mümkün olacaktır. iş dünyasında yakın gelecekte size avantaj sağlayabilecek yeni ortaklıklar kurabilirsiniz. Ebeveyn işinizde, iş içinde bir miktar büyüme gösterebilecek dev bir düzen bekleyebilirsiniz. İşinizde bazı yeni sorumluluklar almayı da bekleyebilirsiniz, iş arayanlar iyi bir iş bulabilirler. Eşi anlama geliştirilebilir, bu da aile hayatında uyumu sağlayabilir.
Haftanın son birkaç günü, işler mükemmel görünüyor. Kardeşler ile mülkiyetle ilgili sorunlar rahatlayabilir. Etkili herhangi bir kişi işinizi büyütmenize yardımcı olabilir. Ağınız işinizi büyütmenize yardımcı olabilir. duran varlıklara yatırım yapmadan önce sezgilerinizi takip etmeniz önerilir, bunlar NPA olabilir. biraz pozitif enerji aramak için aileniz veya arkadaşlarınızla manevi bir yeri ziyaret edeceksiniz. Dini bir yere veya bir hayır kurumuna bir miktar vereceksiniz. Ev içi uyumu koruyabilen eşle duygusal ilişkiler geliştirilir. Aşk kuşları flörtlerinin tadını çıkarabilir.



13-19 Aralık 2023 Haftalık Akrep Burcu Yorumları

Bu hafta planlarınız olumsuz olacak, bu sizin için iyi olmayabilir, sıkılmış ve hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. sağlık sorunları yaşamanız muhtemeldir. kibirli olmanıza neden olabilecek uykusuzluğun kurbanı olabilirsiniz. Kibriniz kişisel yaşamınızı, ev içi uyumunuzu ve sosyal yaşamınızı etkileyebilir. zor kazandığınız parayı, parasal sağlığınızı etkileyebilecek değersiz şeylere de ödeyebilirsiniz. Çabuk sinirlenen doğanızı düzenlemeniz önerilir, Aşk kuşları anlamsız konularda tartışmaktan kaçınmanız önerilir, aksi takdirde aralar olabilir. Haftanın son birkaç günü, aileniz ve arkadaşlarınızla meşgul olacaksınız, bu nedenle sevdiğiniz bir yere gitmeye karar verebilirsiniz. Çocuğun eğitimi de onları meşgul edecektir. çocuk sağlığı muhtemelen üzülmenize neden olur. Kader, başarıyı teşvik etmek için çıkış yolunuzu fark etmenize yardımcı olabilir. Kişisel yaşamınızda da bir miktar kopukluk olabilir, dilinizi ve egonuzu kontrol altında tutmanız önerilir. ortaklıklar içinde tartışma yaratmaktan kaçınmalısınız, ortaklıktaki anlaşmazlıkları sabırla ele alabilir ve iyi haberler almayı bekleyebilirsiniz.


 13-19 Aralık 2023 Haftalık Yay Burcu Yorumları

Bu hafta, işler sizi mutlu ve havalı yapabilir. işinizde iyi performans gösterebilirsiniz, kayıplarınız artık kazanca dönüşebilir, bu da parasal sağlığınızı iyileştirebilir. Meslektaşlarınızın yardımıyla, iş içinde bazı zor seçimler yapabilirsiniz. Muhtemelen işte verimli bir şekilde çalışırsınız, patronunuz destekleyicidir. promosyonlar açısından bazı ödüller alabilirsiniz. yenilikleri işinize veya işinize uygulamaya karar verebilirsiniz. işinize ek sermaye yatırmaya karar verebilirsiniz. Bu size kısa sürede parasal kazanç sağlayabilir. İşiniz yoğun olabilir, bu nedenle ailevi meselelere uygun zaman ayıramayabilirsiniz. Herhangi bir aile bir araya gelirse muhtemelen geç gelirsiniz. Haftanın son birkaç gününde, pozitif gezegenler sizi kutsayabilir. Şimdi işler kontrol altında. Sağlıklı, canlılık ve içsel güç hissedebilirsiniz. aile işinizi büyütmek için mantıklı planlar yapabilirsiniz. büyükler tarafından kutsanmış olabilirsiniz, Odak noktanız iyidir ve yeni planları verimli bir şekilde uygulayabilirsiniz. aşırı heyecan nedeniyle aptalca hatalar yapabilirsiniz. sözleşmeleri imzalarken dikkatli olabilirsiniz, imza atmadan önce belgeleri dikkatlice taramanız önerilir. Patronunuz artık işbirlikçi. bir iş açısından terfi almayı bekleyebilirsiniz. Muhabbet kuşları aile meselelerini tartışmaktan kaçınmalıdır.



13-19 Aralık 2023 Haftalık Oğlak Burcu Yorumları

Bu hafta işinizle meşgul olmanıza neden olabilir. Kaderin yardımıyla, profesyonel cephede kısa sürede ilerleyebilecek bazı gerekli kararlar verebilirsiniz. işinizden zevk alabilir, iş içinde artabilecek bazı büyük siparişler almayı bekleyebilirsiniz. Ailenizin sağlığı muhtemelen şimdi iyi olabilir. çevrenizdeki insanlar size destek olabilir, bu da kendinize olan güveninizi artırabilir. fazla çalışmaktan yorgun olabilirsiniz, kaygı ve stres günlük rutininizi etkileyebilir, ailenize zaman ayıramayabilirsiniz. Haftanın son birkaç günü, gezegenleriniz negatif. kendinizi sağlıksız hissedebilirsiniz. iş ve aile hayatınızdan zevk alamayabilirsiniz. verilen sorumluluğu yerine getiremeyebilirsiniz. sabırsız ve gergin olmanıza neden olur, kendinizi eleştirebilirsiniz. Bu nedenle rakiplerinize ve rakiplerinize karşı dikkatli olmalısınız. mesleğiniz açısından fanteziden kaçınacaksınız. yeni yatırım yapmaktan kaçınmanız önerilir. Ebeveyninizin sağlığına da dikkat etmeniz önerilir.


 13-19 Aralık 2023 Haftalık Kova Burcu Yorumları

Bu hafta sabırla performans sergileyebilir, yaptığınız işten keyif alabilirsiniz, bu da çalışma anlayışınıza yansıyabilir. kardeşlerinizin de yardımıyla kısa bir iş gezisi planlayarak sosyal ağınızı güçlendirebilirsiniz. Pozitif gezegenler tarafından kutsanmış olabilirsiniz, büyükleriniz size doğru yolu gösterebilir, bu da size dağınık hedefinizde netlik sunabilir. Bekarlar muhtemelen aşklarını arkadaşlarının yardımıyla bulabilirler. Kardeşlerle olan anlaşmazlıklar muhtemelen şimdi çözülebilir.

Haftanın son birkaç günü, işler olumlu. Muhtemelen miras kalan bazı mülklere sahip olabilirsiniz, ayrıca parasal sağlığınızı artırabilecek kötü borçları geri almayı da bekleyebilirsiniz. Sıkışan nakit paranız büyük olasılıkla geri alınabilir ve işletme içindeki likiditeyi artıracaktır. önceki yatırımlarınız şimdi sizi amorti ediyor. sevdiklerinizle olan ilişkilerde bir miktar iyileşme olacaktır. Öğrenciler doğru kariyer yolunu seçebilirler.

 

 13-19 Aralık 2023 Haftalık Balık Burcu Yorumları

Bu hafta kendinizi sıkılmış ve üzgün hissedebilirsiniz, aile hayatınızı etkileyeceği için konuşma şeklinizi düzenlemeniz öneriliyor. çevredekilerle sert konuşmaktan da kaçınıyorsun, bu seni herhangi bir davaya sürükler. müşterilerinizden vadesi gelen ödemeyi almak için seyahat etmeniz gerekebilir, aksi takdirde sermayeniz sıfır olabilir. Ayrıca iş yerinde kibirinizi kontrol etmeniz önerilir, kibriniz iş içinde kayıplara neden olabilir. sen de önerildin

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşe Gökyüzünde Arşivi