Ayşe Gökyüzünde

Ayşe Gökyüzünde

11 Mart 2023 Cumartesi Burç Yorumları

İster macera arayan bir ateş burcu, ister istikrar arayan bir dünya burcu olun, bugünün burçlarında herkes için bir şeyler var. Arkanıza yaslanın, rahatlayın ve evrenin sizin için neler sakladığını keşfedin.

Koç Burcu: Bugün daha heyecanlı olabilirsiniz. İş yerindeki performansınız iyi olabilir, üstlerinizle aranız düzelebilir, terfilerle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Hukuki konularda güzel haberler duyabilirsiniz. Rakipleriniz ve gizli düşmanlarınız kontrol altında olabilir.

Boğa Burcu: Bugün, zor bir görevi çok kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Bu, güven seviyenizi artırabilir. Geçmiş yatırımlarınız size iyi kazançlar sağlayabilir. Değersiz konularda tartışmaktan kaçınmanız tavsiye edilir, bu değerli zamanınızı çalabilir.

İkizler Burcu: Bugün iyi değil. Kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz, mevcut durumunuzdan memnun olmayabilirsiniz. Sabırlı olmanız ve aceleyle karar vermemeniz tavsiye edilir. Ebeveynlerinize iyi bakmanız tavsiye edilir.

Yengeç Burcu: Bugün, günlük hayatta fayda sağlayabilecek çok hızlı kararlar alabilir, iş arkadaşlarınızın yardımıyla bazı zor kararlar alabilir, kolayca başarıya ulaşma ihtimaliniz olabilir. Kardeşler arasındaki mülkiyetle ilgili anlaşmazlıklar muhtemelen çözülebilir. Bazı kısa geziler de bekleyebilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün, açık sözlülüğünüzü kontrol etmenizi tavsiye ettiniz, boş konuşmanız çevrenizdeki insanları etkileyebilir. Zor kazandığınız parayı bazı değersiz şeyler satın almak için harcayabilirsiniz. Zihniniz çok hızlı çalışabilir, önemli kararları sabırla almanız önerilir.

Başak Burcu: Bugün ay tarafından kutsanmışsınız, son birkaç günün hayal kırıklığı artık mutluluğa dönüşebilir. Profesyonel ve özel hayatın tadını çıkarabilirsiniz, çevreniz ertelenen projelerinizi tamamlamanıza yardımcı olabilir. Kardeşlerinizin yardımıyla yeni bir girişimde bulunmanız muhtemel olabilir ve çevreniz sizi her adımda destekleyebilir.

Terazi Burcu: Bugün işinizle meşgul olabilirsiniz, hedefinize odaklanmanız birçok kez sınanabilir. Sabrınız, hedeflerinize zamanında ulaşmanıza yardımcı olabilir. İşe olan bağlılığınız birçok kez sınanabilir, sıkı çalışmanın sonucunda bazı ödüller alabilirsiniz. Sabit kıymetlere de yatırım yapmanız muhtemeldir.

Akrep Burcu: Bugün kaderiniz, kolay bir şekilde başarıya ulaşmanıza yardımcı olabilir. Zihninizde huzur aramak için muhtemelen bazı dini yerleri ziyaret edebilirsiniz. Zamanınızı bazı entelektüel veya okült bilgiler kazanmak için harcayabilirsiniz. Öğrenciler daha iyisini yapabilir. Bekarlar muhtemelen iyi bir eşleşme bulacaktır. Muhabbet kuşları evlilik açısından bazı önemli kararlar alabilir.

Yay Burcu: Bugün işinizle meşgul olabilirsiniz, güçlü çevrenizin de yardımıyla planlarınızı başarılı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Bilgeliğiniz, geçmiş yatırımlarınızda kar elde etmenize yardımcı olabilir. Ev hayatınızdaki uyumu artıracak olan eşinizle romantik anlarınızın tadını çıkarabilirsiniz. Muhabbet kuşu mutlu anlarının tadını çıkarabilir.

Oğlak Burcu: Bugün sizi mutlu edebilecek ay tarafından kutsanmışsınız. Geçen haftaki kriz artık geride kaldı. Nimetlerin yardımıyla, sıkı çalışmanızın karşılığını alabilirsiniz. Astlarınızın yardımıyla ertelediğiniz işlerinizi başlatabilirsiniz. İşinizde finansmanınızı artırabilecek bazı kazançlar var.

Kova Burcu: Bugün kendinizi yorgun hissedebilirsiniz, bazı sağlık sorunlarınız olabilir. İşe yatırım yapmayı ertelemeniz tavsiye edilir. Yeni bir girişime başlamamanız da tavsiye edilir. İş hayatında kayıplarla karşılaşmanız muhtemeldir. Kazançlarınız muhtemelen kayba dönüşebilir.

Balık Burcu: Bugün mutlu olacaksın. Zihninizde huzur hissedebilirsiniz. Hedeflerinize odaklanmanız çok iyi olacaktır. Eşinizle romantik anlar yaşamanız muhtemeldir. Eşinizle aranızdaki bağ şimdi daha güçlü olabilir. Diğer ev içi meselelerle de meşgul olacaksınız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ayşe Gökyüzünde Arşivi