Konuşanlar Ebrar (Sefo dövmesi yaptıran) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Ebrar (Sefo dövmesi yaptıran) kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en gözde programı Konuşanlar, 22 Aralık 2023 Cuma günü 126'ıncı bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Bu haftaya damga vuranlar arasında Ebrar da vardı. Peki, Konuşanlar Ebrar kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

EXXEN'in en çok sevilen formatlarından biri olan Konuşanlar'da yeni hafta ekranlara geldi. 126. bölümü ile yayınlanan gösteride dikkat çeken isimlerden biri de Ebrar'dı Güzel konuşan hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunup bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Konuşanlar Ebrar (126. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Ebrar kimdir?

Konuşanlar'ın 126'ıncı bölümüne konuk olarak katılan Ebrar, oyunculuk eğitimi aldığını söyledi. Bir erkekte aradığı 3 kriter olarak da zeka, Instagram profili düzgün olsun ve ara sıra adrenalinli kavgayı sıraladı. Geçen sene Tiktok videosu çektiğini ve pişman olduğunu dile getirdi. Sefo'nın şarkı sözünün dövmesini yaptırdığını da anlattı. Sebebini de başarılı rapçinin kendisinden önce yapılmadığı için tercih ettiğini ifade etti. Instagram hesabı bilinmemektedir.

23j4h23jk4.webp

kl23423j4kl2.webp

kjk32n32jh23k.webp

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.