Konuşanlar Demet (126. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Demet (126. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
EXXEN'in başarılı yapımı Konuşanlar, 126'ıncı bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Başarılı komedyenin konuklarından Demet, bu haftaya damga vurdu. Peki, Konuşanlar Demet (126. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin açık ara en çok izlenen gösterisi olma unvanını sürdüren Konuşanlar, 22 Aralık 2023 Cuma günü 126'ıncı bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Başarılı programda bu haftanın konuklarından biri de Demet oldu. Kendisi hakkında çok sayıda araştırmada bulunularak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Demet (126. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Demet (126. bölüm) kimdir?

Birbirinden renkli konuklar arasında yer alarak kameraların karşısına çıkan Demet, bankacı. İç mimarlık eğitimi aldı ve bu mesleği de yapıyor. Yüzde 100 burslu okuduğunu söyledi. Sevgilisi yok. Bekar. Baskın bir karakteri olduğunu anlattı. Yay burcu. En son birkaç ay önce ilişki denemesi olduğunu ancak gerçekleşmediğini söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

2m3nb4b23.webp
Konuşanlar Demet (126. bölüm) kimdir?

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.