Zuhal Topal'la Yemekteyiz Murat Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Murat Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Yarışmacılar belli oldu. Aralarında Murat da bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Murat Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde

75 bin liralık ödülü evine götürmek isteyen beş yarışmacının kozlarını paylaştığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba diyor. Birbirinden iddialı isimlerin yer aldığı programda gözlerin çevrileceği yarışmacılardan biri de Murat oldu. Hünerlerini mutfakta gösterip diğer bölümlerde de puan vererek yorumlar yapacak genç yarışmacıya dair çok sayıda araştırma yapılarak hayatınla ilgili konular öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Murat Çelik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Murat Çelik kimdir?

Bugünden itibaren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 114. hafta yarışmacıları arasında bulunacak olan Murat Çelik 37 yaşında. Bir hastanede çalışıyor. Koyu bir Galatasaray taraftarı. Sık sık yurt dışına seyahat ediyor. Instagram'da bin 500'den fazla takipçisi vardır. @muratcelikvip adresinden takip edebilirsiniz.

image-5207021.jpg

'Bana yürümeseniz olur mu acaba?'

Programın yayınlanan fragmanında Murat ile ilgili çok ilgi çekici bir şey yaşandı. Kıyafeti ve manda kaymağı sahnelerinin ardından son anlarda Damla, kendisinden bulunduğu rica ile herkesi şaşırttı. Güzel yarışmacı, rakibi Murat'a "Babam kızıyor da bana yürümeseniz olur mu acaba?" dedi. Bunun üzerine de Murat "Babanız mı kızıyor?" diye sordu. Olayın devamı ise şimdiden merak konusu haline geldi.

damlaaa.webp

muazzzez.webp

jh32gh4j.webp

murattt.webp

senaa.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.