Zuhal Topal'la Yemekteyiz Damla Sarıkaya kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Damla Sarıkaya kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Beş yarışmacının mutfakta hünerlerini sergilediği Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Yarışmacılardan biri de Damla. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Damla Sarıkaya kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 114'üncü haftası bugün başlıyor. 18-22 Mart tarihlerinde yayınlanacak bölümlerde yarışacak isimler açıklandı. Beş yarışmacının kendi gününde birincilik için ter dökeceği programa katılanlar arasında Damla da bulunuyor. Mavi saçları ve güler yüzü ile dikkat çekmeyi başaran genç kadın hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Damla Sarıkaya kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Damla Sarıkaya kimdir?

Bugünden itibaren rakiplerinin karşısına çıkarak adını zirveye yazdırabilmek adına mücadele verecek olan Damla Sarıkaya 18 Kasım 1992 tarihinde doğdu. 32 yaşında. Aslen Konyalı ve bekar. Müzisyen, opera sanatçısı, besteci ve müzik öğretmeni. Erdemir Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Yarı Zamanlı Opera Bölümü mezunu. 2005'te profesyonel olarak yan flüt ve piyano eğitmi almaya başladı. Dans etmeyi ve buz pateni yapmayı çok seviyor. Oyuncu olmak istiyor.

image-2711978.jpg

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Damla Sarıkaya Instagram hesabı

Rakiplerini geride bırakmak için rekabete dahil olacak Damla için sosyal medya hesapları da sürekli araştırılıyor ve sorgulanıyor. Kendisi 279 kişi tarafından takip ediliyor. @damlasarikayamuzik adresinden siz de listenize ekleyebilirsiniz.

damlaaa.webp

muazzzez.webp

jh32gh4j.webp

murattt.webp

senaa.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.