Olávio Vieira dos Santos Júnior Juninho kimdir? Beşiktaş onu istiyor

Olávio Vieira dos Santos Júnior Juninho kimdir? Beşiktaş onu istiyor
Gelecek sezonun transfer yapılanmasına başlayan Beşiktaş, Azerbaycan ligini şampiyon tamamlayan Karabağ'ın forveti Juninho'ya göz dikti. Peki, Olávio Vieira dos Santos Júnior Juninho kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Bu sezonki performansıyla milyonlarca taraftarını üzen Beşiktaş, seneye yarışın içinde olmak ve ipi göğüslemek amacında. Siyah beyazlılarda forvet mevkisinde gerçekleşecek değişim nedeniyle pek çok isim gündemde. Aboubakar, Muleka ve Cenk'in ayrılma durumlarına göre takviye sayısı artacak veya da az seviyede olacak. Gündemdeki en sıcak isim ise Juninho oldu. Yıldız oyuncunun performansı sonrası pek çok kişi kendisini araştırarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Olávio Vieira dos Santos Júnior Juninho kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Forvet operasyonu başladı

Gol konusunda zaman zaman problemler yaşayan ve son 3 maçını da kaybeden Beşiktaş'ta 3 oyuncunun ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Muleka ve Aboubakar'a yapılacak teklifler sonrası kolaylık sağlanacak. Ayrıca maaş yüklerinden de kurtulmak isteniyor. Cenk Tosun ile de ortak noktada buluşulamadı. Milli yıldızın ayrılması çok yüksek ihtimal olarak gözüküyor. Yerlerine de yeni isimler gelecek. Birçok aday var ve Juninho da en güçlü hücumcu konumunda.

juninho-besiktas.jpg

Olávio Vieira dos Santos Júnior Juninho kimdir?

Tam adı Olávio Vieira dos Santos Júnior olan Juninho, 21 Kasım 1996 tarihinde Brezilya'nın güneydoğu bölgesindeki Minas Gerais eyaletinde bir kent olan Pitangui'de doğdu. 27 yaşındadır. Futbola Athletico Paranaense alt yapısında başladı. Buradan Portimonense ile ilk yurt dışı deneyimini Portekiz ile yaptı ancak macerası 6 ay sürdü. Bir sonraki adresi Brasil Pelotas oldu. Ocak ayında gittiği takımından kasım ayında geri döndü. Novorizontino, Figueirense FC ve Vila Nova FC'de kiralık oynadıktan sonra Estoril ile ikinci Portekiz ligi kariyerine başladı. Bu aynı zamanda son kiralık deneyimi oldu. Chaves'in kadrosuna kattığı Brezilyalı forvet, 2023 yılının temmuz ayında Azerbaycan liginin en önemli takımlarından Karabağ'a imza attı. Bu sezon çıktığı 44 karşılaşmada 25 gol atıp 8 de asist üreterek toplam 33 kez skora etki etmeyi başardı. 1.79 boyundaki forvet oyuncusunun kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

423423.jpg

2024/04/01/yasal-uyari.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.