Oliver Torres kimdir? Kaç yaşında, nereli ve oynadığı takımlar

Oliver Torres kimdir? Kaç yaşında, nereli ve oynadığı takımlar
 DAMGA Editörü
Bu sezon istediği sonuçları alamayan Trabzonspor, transferde atağa kalktı. Listedeki isimlerden biri de Oliver Torres. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Oliver Torres kimdir? Kaç yaşında, nereli ve oynadığı takımlar burada

Fenerbahçe ile oynadığı derbi sonrasında yaşanan olaylar nedeniyle yüksek bir ceza alması beklenen Trabzonspor'da transfere odaklanılmış durumda. Bu sezon istediği yerde bulunmayan bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı oyuncularını sahaya odaklamaya çalışırken diğer yandan da istediği futbolcuları izlemeye devam ediyor. Ayrıca görüşmelerde de aktif rol oynuyor. Avcı'nın istediği yıldızlar arasında Oliver Torres de bulunuyor. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Oliver Torres kimdir? Kaç yaşında, nereli ve oynadığı takımlar haberimizde yer alıyor.

Orta sahaya ilaç olacak

Teknik Direktör Abdullah Avcı'yı en çok etkileyen isimlerden biri olan Oliver Torres, 6 ve 8 numaranın yanı sıra zaman zaman forvet arkasında da forma giyebiliyor. Bu nedenle de listeye ilk sıralardan girmeyi başardı. Fotomaç'tan Yunus Emre Sel'in haberine göre devre arasında Beşiktaş'ın da listesinde bulunan yıldız orta saha oyuncusu için bordo mavililer girişim halinde.

16050182648049.jpg

Oliver Torres kimdir?

Tam adı Óliver Torres Muñoz'dur. 10 Kasım 1994 tarihinde İspanya'nın Extremadura özerk topluluğu olan Cáceres eyaletinde bulunan bir kent olan Navalmoral de la Mata'da doğdu. 29 yaşındadır. Futbola F. Marcet alt yapısında başlayıp Atletico Madrid alt yapısına transfer olmuştur. Burada profesyonelliğe imza atmıştır. Villarreal ve Porto da kiralık oynadığı sezonların ardından Portekiz devi 20 milyon euro ödeyerek bonservisini almıştır. 2019'dan bu yana da Sevilla formasını terletmektedir. Endülüs ekibi de 11 milyon euro harcamıştır. Bu sezon çıktığı 32 maçta 2 asitlik katkı üretmiştir ve 1859 dakika sahada kalmıştır. 1.75 metre boyundaki yıldız futbolcu milli takım formasını alt yaş kategorilerinde toplam 31 kez giyip 3 gol atmıştır. Kariyerinde 1 Portekiz ligi, 1 Portekiz Süper Kupa, 1 La Liga, 1 İspanya Kupası ve 2 Avrupa Ligi şampiyonlukları bulunmaktadır.

KULÜBE GÖRE PERFORMANSI

KulüpMaçGolAsist
Sevilla1981121
FC Porto1461221
Atlético Madrid5724
Atl. Madrid B213-
Villarreal9-1

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.