Fenerbahçe’nin yeni fizyoterapisti Lenka Jurišičová kimdir, kaç yaşında, evli mi, sevgilisi var mı, Instagram hesabı?

Fenerbahçe’nin yeni fizyoterapisti Lenka Jurišičová kimdir, kaç yaşında, evli mi, sevgilisi var mı, Instagram hesabı?
Fenerbahçe’nin renklerine bağladığı iddia edilen Spartak Trnava’nın fizyoterapisti Lenka Jurisicova’nın kim olduğu, doğum tarihi, medeni durumu ve sosyal medya hesapları merak ediliyor…

Fenerbahçe’nin Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos’a elenmesinin ardından taraftarlar büyük üzüntü yaşarken, takımda üst üste yaşanan sakatlıklar da devam ediyor. Tüm bu gelişmelerin ardından geçtiğimiz aylarda Konferans Ligi’nde Fenerbahçe’nin rakiplerinden olan Spartak Trnava’nın sağlık ekibinden bir ismin sarı-lacivertli takıma katıldığı iddia edildi. Slovakya ekibi Spartak Trnava’nın fizyoterapisti Lenka Jurišičová’nın Fenerbahçe tarafından transfer edildiği iddia edildi. Jurisicova, sarı-lacivertli takımla oynanan maçlar sırasında sosyal medyada oldukça dikkat çekmişti. Peki Fenerbahçe'nin yeni fizyoterapisti olacağı konuşulan Lenka Jurisicova kim, kaç yaşında, doğum tarihi - burcu ne, sevgilisi kim, Instagram hesabı var mı? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları...

gloe4jrxsaawvbl.jpg

glogtexxkaefbos.jpg

Fizyoterapist Lenka Jurisicova kimdir?

Slovak basınından Sport. Sk’nın iddiasına göre, Fenerbahçe, Spartak Trnava’nın başarılı fizyoterapisti Lenka Jurišičová’yı kadrosuna kattı. Haberin sosyal medyada duyulmasının ardından ise Lenka Jurisicova’nın özel hayatı ve kariyeri merak edilip araştırılmaya başlandı.

20042024224248-3602260-22-42-1.jpg

Spartak Trnava’nın fizyoterapisti Lenka Jurišičová kaç yaşında, nereli?

Fenerbahçe’ye transfer olduğu yönündeki haberlerle adından söz ettiren Lenka Jurisicova 29 yaşında. Slovakyalı olan fizyoterapist uzun yıllardır Spartak Trnava takımında görev yapıyor. Öte yandan Slovakya Kadın Milli Takımı’nda da görev yapan Lenka’nın lisans eğitimini fizyoterapi üzerine tamamladığı biliniyor.

lll.png

Lenka Jurisicova evli mi, eşi kim, sevgilisi var mı?

Zaman zaman saha içinde futbolculara yaptığı sağlık müdahaleleri ile objektiflere takılan ve futbolculardan bile daha çok konuşulan Lenka Jurišičová’nın medeni durumu da merak ediliyor. Ünlü fizyoterapistin bekar olduğu biliniyor. Lenka’nın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar incelendiğinde takım arkadaşlarıyla veya yalnız olarak paylaşımlar yaptığı görülüyor.

l1.png

Lenka Jurišičová Instagram hesabı var mı?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Spartak Trnava fizyoterapisti Lenka Jurisicova Instagram hesabından gündelik yaşamına ve özel hayatına dair ilginç paylaşımlarda bulunuyor. Lenka’nın 10 bin takipçili Instagram hesabının kullanıcı ismi ise @lenka.jurisic. Juirisicova’nın paylaşımları arasında Türkiye’de tatil yaptığı anlara ait fotoğraflar da yer alıyor.

lo.png

llll.png

0aa13bb9-6846-47cb-a266-adebdda57dc3-jd-svk-finale-slov-pohara-172-h.jpg

a5067005-dd1b-40f5-ada4-493ce71b67f2-jd-svk-finale-slov-pohara-118-h.jpg

safe-image-f2qtxv.png

lenka-jurisicova-nestandard1.jpg

46d53f49-be8d-4f0e-bc0b-566f01a76d98-phpemihpo.jpg

640xauto.webp

gln0pmmwaaawax0.jpeg

lenka-jurisicova.webp

08036b60-75d3-4f23-b235-c21712a8eb52-jd-svk-finale-slov-pohara-117-h.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.