Leyla Halime Tekin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Leyla Halime Tekin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
TRT Haber ekranlarında Türkiye ve dünyadan birçok gelişmeyi izleyicilere aktaran Leyla Halime Tekin, son günlerin en çok merak edilen isimlerinden biri olmayı başardı. Peki, Leyla Halime Tekin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Kadın haber sunucuları son dönemde çok ilgi görüyor ve beğeniyle takip edilerek izleniyor. O isimlerden biri de Leyla Halime Tekin oldu. Devlet kanalında seyircilerin karşısına çıkan ve TRT Haber'de hem Türkiye hem de dünyadaki gelişmeleri kendi yayın saatinde kamera önünde aktaran güzel sunucu hakkında internette de çok sayıda sorgu gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Leyla Halime Tekin kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Leyla Halime Tekin kimdir?

TRT Haber'in güzel sunucusu Leyla Halime Tekin 18 Haziran'da doğdu. İkizler burcudur. Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Babası Kapadokyalıdır ve jandarmadır. Bu sayede de pek çok şehirde yaşamıştır. Bu da kendisine Anadolu'nun birçok ilini tanımayı, örf ve adetlerinden kültürüne kadar pek çok noktayı benimsemeyi sağlamıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde ünlü sunucu Gülgün Feyman'dan etkili konuşma ve diksiyon dersleri aldı. Kariyerinin ilk adımlarında Turkey's Flashback isimli bir sosyal medya kanalında içerikler üretip programlar sundu. En büyük hayali sunuculuk yapmaktı ve bunu da başardı. 10 senedir İstanbul'da yaşamaktadır. Şu anda TRT Haber'de sunuculuk yapmaktadır.

Leyla Halime Tekin Instagram hesabı

Başarılı sunucu ekran karşısındaki başarısını sosyal medyaya da yansıtmış durumda. Paylaştığı her fotoğrafla binlerce beğeni almaktadır ve takipçi sayısı giderek artmaktadır. Şu anda 7 bin 500'e yakın kişi kendisini takip etmektedir. Sizler de @leylahalimetekin adresinden listenize ekleyebilir ve paylaşımlarını görebilirsiniz.

Leyla Halime Tekin Twitter hesabı

Genç haber spikeri Instagram'ın aksine Twitter'da daha sakin bir profil çizmektedir. Çok sık mesaj atmamaktadır. En son gönderisi AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum hakkındadır. Tekin; "Murat Kurum’a şimdiden hayırlı olsun diyorum. Yolu açık olsun." ifadelerini kullanmıştır. Kendisini 2 bin 270 kişi takip etmektedir. @leylatekin23 adresinden listenize ekleyebilirsiniz.

Leyla Halime Tekin Fotoğrafları

leyla-halime-tekin-fotograflari-8726708.webp

leyla-halime-tekin-fotograflari-8038662.webp

leyla-halime-tekin-fotograflari-5715788.webp

leyla-halime-tekin-fotograflari-2554460.webp

leyla-halime-tekin-fotograflari-1913500.webp

leyla-halime-tekin-fotograflari-4558992.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.