Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sena (18-22 Mart) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sena (18-22 Mart) kimdir? Instagram hesabı var mı?
 DAMGA Editörü
Milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Yarışmacılar arasında Sena da var. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sena (18-22 Mart) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile her hafta adından söz ettiren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni maraton başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği programda adını zirveye yazdırmak isteyen isimler arasında Sena da var. Genç isim hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sena (18-22 Mart) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sena (18-22 Mart) kimdir?

Bugünden itibaren 75 bin lirayı almak isteyen beş isimden biri olarak kameralar karşısına çıkacak Sena, özellikle Muazzez'in böreği ve cacığına verdiği tepkiyle gündeme oturdu. Bu tartışmaya sonrasında Damla da dahil oldu. Güzel yarışmacının özel hayatına dair detaylar bilinmemektedir. Programda açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir. Instagram hesabı gizli olduğu için paylaşılmamaktadır.

sena.webp

damlaaa.webp

muazzzez.webp

jh32gh4j.webp

murattt.webp

senaa.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.