Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muazzez Yıldız kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muazzez Yıldız kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Yüzlerce bölümdür izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Yarışmacılar da belli oldu ve Muazzez Yıldız da birincilik mücadelesi verecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muazzez Yıldız kimdir? İşte detaylar...

Zuhal Topal'ın sunumuyla milyonların karşısına çıkmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemektyeiz'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergileyeceği programda bugünden itibaren hünerlerini ortaya koyacak isimler arasında Muazzez Yıldız da var. Güzel yarışmacı hakkında fragman yayınlandığından bu yana çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muazzez Yıldız kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muazzez Yıldız kimdir?

Bugünden itibaren TV8 ekranlarında yayınlanan bölümlerde Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni yarışmacılarından biri olarak puan savaşına katılacak Muazzez Yıldız 1980 tarihinde doğdu. 43 yaşında. Sağlık turizmi ve saç ekimi yapmaktadır. MyLena isimli firmasında ekibiyle birlikte anlaşmalı olduğu hastanelerde hizmet vermektedir. 2 çocuk annesidir. Kızı üniversiteye hazırlanmaktadır. Kendisi ise ön lisans mezunudur. Aslen Orduludur. Instagram'da binden fazla takipçisi vardır. @muazzezsimsekyildiz adresinden takip edebilirsiniz.

Saç ekimi için bilgi almak isteyenler de https://www.instagram.com/mylenahairtransplant adresinden kendisine ulaşabilir.

image-7841064.jpg

damlaaa.webp

muazzzez.webp

jh32gh4j.webp

murattt.webp

senaa.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.