Zuhal Topal'la Yemekteyiz Taylan Deniz Çakır kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Taylan Deniz Çakır kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen hafta içi yemek programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Bugünden itibaren yarışacak isimler arasında Taylan da bulunuyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Taylan Deniz Çakır kimdir? Detaylar haberimizde.

Beş yarışmacının kendisine verilen sürede mutfaktaki hünerlerini sergileyerek birincilik için yarıştığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir haftaya daha merhaba diyor. Birbirinden lezzetli yemeklerin hazırlandığı programda cuma günü ise birinci belirleniyor. Adını en üst sıraya yazdırmak isteyen isimler arasında Taylan da bulunuyor. Kendisi hakkında çok sayıda kişi araştırma yaparak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Renkli ve eğlenceli tavırlarıyla dikkat çeken yarışmacıya dair detaylar öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Taylan Deniz Çakır kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Taylan Deniz Çakır kimdir?

Bugünden itibaren 75 bin lirayı evine götürebilmek adına 4 rakibinin karşısına çıkacak olan Taylan Deniz Çakır styling ve kostüm sorumlusu. Moda tasarım mezunu. Kendisi bekar. Annesi Giresun, babası Malatyalı ancak doğma büyüme İstanbul'da. Önemli ve ünlü isimlerle çalışmıştır, çalışmayı da sürdürmektedir. Kendisini Instagram'da binlerce kişi takip etmektedir. @taylandenizcakir adresinden listenize ekleyebilirsiniz.

image-5958067.jpg

damlaaa.webp

muazzzez.webp

jh32gh4j.webp

murattt.webp

senaa.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.