Konuşanlar Gözde Tokdemir kimdir? Instagram hesabı nedir

Konuşanlar Gözde Tokdemir kimdir? Instagram hesabı nedir
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Konuşanlar, yeni bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Bugün adından en çok söz ettiren isimlerinden biri de Gözde Tokdemir oldu. Peki, Konuşanlar Gözde Tokdemir kimdir? Instagram hesabı nedir?

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile gündemden düşmeyen Konuşanlar, 15 Aralık 2023 Cuma günü 125'inci kez EXXEN'de yerini aldı. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumuyla televizyonlarda yayınlanan programa konuk olan isimler de yine adından söz ettirdi. Onlar arasında Gözde Tokdemir de bulunuyor ve kendisi hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarda bulunuluyor. Konuşanlar Gözde Tokdemir kimdir? Instagram hesabı nedir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Gözde Tokdemir kimdir?

Bu haftanın isminden en çok söz edilen konuklarından biri olan Gözde Tokdemir, kadın kuaförlüğü yapıyor. Hasan Can Kaya'nın adını sormasıyla birlikte soyadını da söylemesi, Instagram takipçisi için bunu yaptığı şeklinde yorumlandı. Ünlü komedyen "Fenomen misin?" diye sordu, güzel konuşan ise "Olabilir" yanıtını verdi. Ayrıca Kaya'yı da öpmek istedi ancak ret yanıtı aldı. Kendisi 38 yaşınadır. Instagram adresi @gozdetokdemir85'tir.

2l3k4jkl32.webp
Konuşanlar Gözde Tokdemir kimdir? Instagram hesabı nedir

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.