Konuşanlar Esmenaz Çimen kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Esmenaz Çimen kimdir? Instagram hesabı var mı?
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, yeni bir bölümle daha seyircilerin karşısına çıktı. Bugüne damga vuranla arasında Esmenaz da bulunuyordu. Peki, Konuşanlar Esmenaz Çimen kimdir? Instagram hesabı var mı? İşte detaylar...

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların katılımı ile izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar, 126'ıncı bölümüyle EXXEN'deki yerini aldı. Başarılı komedyeni izlemek için salona gelenler arasında öne çıkanlar arasında Esmenaz Çimen de bulunuyordu. Güzel konuşan hayvanlar için 10 bin lira bağış yaparak da adından söz ettirdi ve hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Esmenaz Çimen kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Esmenaz Çimen kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran Esmenaz Çimen, Hollanda'dan geldi. Diyarbakırlı anne ve Karslı bir babanın çocuğu olarak doğdu. Köpekleri çok seviyor. Arnhem'de yaşıyor. Euro College HBO & MBO'da Uluslararası İşletme ve Satış bölümünden mezun oldu. 23 yaşında. Bekar ve sevgilisi yok. 1.77 metre boyunda ve ailesinin en kısası olduğunu anlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

esmenaz-cimen.webp
Konuşanlar Esmenaz

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.