Konuşanlar Feyza (129. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Feyza (129. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Birbirbirinden renkli konukların yer aldığı programda öne çıkan isimler arasında Feyza da bulunuyordu. Konuşanlar Feyza kimdir? Instagram hesabı var mı?

Milyonları ekran başına kilitleyen ve her hafta konuk olan misafirleriyle adından söz ettiren Konuşanlar, 129'uncu bölümüyle EXXEN'de yayınlandı. Komik anlara sahne olan ve her dakikası kahkaha dolu programa katılanlar büyük keyif aldı. Televizyonda veya mobil cihazlarda bölümü takip edenler de bu gösteriye ortak oldu. Güne damga vuran isimlerden biri de Feyza'ydı. Güzel konuşan hakkında internette araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Konuşanlar Feyza (129. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

23n4b234.webp
Konuşanlar Feyza (129. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Feyza kimdir?

Konuşanlar'ın 12 Ocak 2024 tarihinde yayınlanan 129'uncu bölümünde kamera karşısına çıkan Feyza 29 yaşında. Bir takı firmasında çalışıyor ancak ihbar süresinde ve ayrılmak üzere. Kendisi bekar. Sevgilisi yok. Çok kıskanç olduğunu ancak göstermediğini söylese de Hasan Can Kaya'nın dilinden kurtulamadı. Ayrıca çalıştığı yeri söylememekte ısrar edince ünlü komedyen kontraları arka arkaya sıraladı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.