Konuşanlar Selin Serpil Dağıdır (128. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Selin Serpil Dağıdır (128. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
HAP Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar, 5 Ocak 2024 Cuma günü 128. bölümle yayınlandı. Haftaya damga vuranlardan biri de Selin. Peki, Konuşanlar Selin (128. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla milyonlarca kez seyredilen ve her hafta büyük bir sabırsızlıkla beklenen Konuşanlar, yeni bölümü ile EXXEN'deki yerini aldı. Bugün paylaşılan gösteride adından en çok söz ettiren ve dikkat çekmeyi başaranlar arasında Selin de yer alıyordu. Genç konuşan anlattıklarıyla ön plandaydı ve kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Selin Serpil Dağıdır (128. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Konuşanlar Selin kimdir?

Bugün milyonların karşısına çıkarak başından geçenleri anlatan ve sorulara yanıt veren Selin, eşinden boşandı. Çok uzun süre önce ayrılan güzel konuşan, tuşlu telefonlar zamanında bunu yaşadığını söyledi. 1.75 metre boyunda. Boyu 1.90 metre ve üzerindeki erkekleri çekici bulduğunu anlattı. 35 yaşında. 1 oğlu var. Galatasaraylı. Aslen Ordulu. Kocaeli Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü mezunu. Kariyerinde birkaç önemli şirkette çalıştı. Şu anda da bir sağlık platformunda yönetici. Ayrıca sarhoş olduğunda iletişim bilgilerini verebildiğini söyledi. Saç stili ile de yine kendisinden bahsettirdi. Instagram hesabı @selindgdr'dır.

image-3357543.jpg

image-91161.jpg

selin.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.