Trabzonspor'a transferi gündemde olan Deniz Türüç Konuşanlar'a katıldı

Trabzonspor'a transferi gündemde olan Deniz Türüç Konuşanlar'a katıldı
 DAMGA Editörü
Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar'ın yeni sezonuna dair ilk fragman dün paylaşıldı. Görüntülerde Başakşehir'in sağ kanat oyuncusu Deniz Türüç de yer aldı.

EXXEN'de yayınlanan ve hem platformda hem de farklı sosyal medya mecralarında milyonlarca kez izlenen Konuşanlar, yeni sezonuna merhaba diyor. Yayın hayatına 111. bölümden devam edecek fenomen programın fragmanı paylaşıldı. Yine herkesi güldürecek yapıma katılanlar arasında Başakşehir'de forma giyen Deniz Türüç'ün olduğu da görüldü.

Ne söyleyeceği merak konusu

Zaman ünlü isimlerinde katıldığı ve Kaya'nın sorularını cevaplayarak ortamı renklendirdiği Konuşanlar'da bu hafta başarılı futbolcu izlenecek. Kendisinin söyleyecekleri de şimdiden merak konusu oldu. Hollanda çıkışlı yıldızın fragmanda programdan çok keyif aldığı gözlemlendi.

k234yh32t4y3u.webp

Trabzonspor'a transferi konuşuluyor

Geçen sezon Başakşehir'de 49 karşılaşmada 10 gol ve 7 asistlik katkı yapan Deniz Türüç bu seneye istediği başlangıcı yapamadı. 4 karşılaşmada sadece 2 kez forma giyen ve 78 dakika sahada kalan gurbetçi oyuncu skor katkısında bulunamadı. Son haberlere göre ise sağ kanatta Visca'nın alternatifini hazırlamak istediği ve 30 yaşındaki yıldızın gündemde olduğu iddia edildi.

Konuşanlar yeni sezonu ile 8 Eylül Cuma tarihinden itibaren EXXEN'de yayınlanacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.