Konuşanlar 109. bölüm (2 Haziran) izle - Konuşanlar 109. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 109. bölüm (2 Haziran) izle - Konuşanlar 109. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle
 DAMGA Editörü
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar, yeni bölümü ile 2 Haziran Cuma günü ekranlardaki yerini alıyor. Konuşanlar 109. bölüm (2 Haziran) izle - Konuşanlar 109. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle haberimizde yer alıyor.

HAP Yapım imzasını taşıyan bölümlerle milyonlara ulaşan ve her geçen gün daha da fazla kişi tarafından izlenmeye devam eden Konuşanar, yeni haftasında da kahkaha tufanını sürdürecek. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın esprileri, Pera'ya gelen renkli konuıkların anlattıkları hikayeler, verdikleri cevaplar ve bulundukları itiraflar 1 saatlik sürede herkesi gülmekten kırıp geçirecek. Ücretli bir platformda yayınlanmasına rağmen rekorlar kıran programın yeni bölümü de izlenmek üzere araştırılıyor ve internetteki arama motorlarında sorgulanıyor. Konuşanlar 109. bölüm (2 Haziran) izle - Konuşanlar 109. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Konuşanlar'da bu hafta neler olacak?

Geçtiğimiz hafta Reşit'in sürüklediği ve doyumsuz bir programa ulaştığı Konuşanlar'da bu hafta da Alara'nın adı sıkça duyulacak gibi. Kendisinden yaşça büyük sevgilisinin hayatını kaybettiği düşünülen genç kız üzerinden Hasan Can Kaya sık sık espri yaptı. Zincirlikuyu'ya kadar giden komiklikler herkesi güldürdü.

Facebook'tan evlilik

Bu haftaya damgasını vuran olaylardan biri de Facebook üzerinden yapılan evlilik teklifi olacak. Sare Ovalı, eşi ile birlikte geldiği salonda, daha önce hiç yüz yüze görüşmediklerini ve kendisine evlilik teklifi yaptığını itiraf etti. Ardından da bunu kabul ettiğini söyledi. Bu konu da yine Hasan Can Kaya'nın diline takıldı. Çok komik ve gülme garantili bir bölüm daha sizleri bekliyor.


Konuşanlar 2. sezon 109. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.