Konuşanlar Reşit (108. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Reşit (108. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar'ın 108. bölüm fragmanı yayınlandı. Gösteriye bu hafta Reşit damga vuracak. Peki, Konuşanlar Reşit (108. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? İşte detaylar...

EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen ve milyonlara ulaşmayı başaran Konuşanlar'ın 2. sezonu tüm hızıyla sürüyor. Bugün cuma günü yayınlanacak olan 108. bölümün fragmanı paylaşıldı ve görüntülerde Reşit isimli bir konuşan adından bahsettirmeyi başardı. İlk andan itibaren kendisiyle ilgili çok sayıda sorgulama mevcut. İzleyicilerin ilgiyle takip ettiği ve yakından tanımak istediği genç konuşana dair bilgileri derledik. Peki, Konuşanlar Reşit (108. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? İşte detaylar...

Konuşanlar Reşit kimdir?

Bugün fragmanı yayınlanan 2. sezonun 108. bölümünde 26 Mayıs Cuma seyircilerin karşısına çıkacak olan Reşit 26 yaşında. Aslen Şanlıurfalıdır ve baristalık yapmaktadır. Boyu nedeniyle Hasan Can Kaya kendisine takıldı ve ardından da sahneye alarak tahtaya yazdı. Fragmanda en çok çarpıyı kendisinin aldığı görüldü. Arkadaşlarının kendisini şaşal şişeden küçük su şişesine benzettiklerini söyledi. En büyük hayali ise oyunculuk. Instagram hesabı @resit_yldrim'dır.

Özgüveni hayran bıraktı

Konuşanlar'ın yeni bölümünde boy gösterecek olan Reşit'in verdiği cevaplar izleyiciler tarafından takdirle karşılandı. Boyuna yönelik şakalara rağmen olgun bir yaklaşım göstermesi ve gülmesi Hasan Can Kaya tarafından da tebrik edildi. Diğer yandan sosyal medyada da kendisine çok sayıda kişi yazarak güldüklerini söyledi. Ayrıca hayata bakış açısıyla birlikte hep mutlu olmasını istediklerini dile getirdiler.

Milyonlar izledi

Bugün yayınlanan yeni bölümle birlikte Reşit, Tiktok profillerinde paylaşılmaya başlandı. Genç konuşanın salı gününden bu yana platformda yer alan videoları 10 milyondan fazla seyredildi. Bugünden sonda izlenme sayısını daha da artırması bekleniyor.

konusanlar-resit.jpg
Konuşanlar Reşit

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.