Konuşanlar Sare (109. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Sare (109. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, 2 Haziran 2023 Cuma günü 109. bölümü ile yayınlandı. Haftaya damga vuran isimler arasında Sare de vardı ve kendisi hakkında internette araştırmalarda bulunuluyor. İşte detaylar...

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların katılımı ile izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar, yepyeni bölümü ile EXXEN'deki yerini alıyor. Birbirinden komik anlara sahne olan program bu cuma da yine herkesi güldürecek ve kahkaha tufanına sahne olacak. Pera'ya gelen konukların anlattıkları hikayeler üzerinden ilerleyen programda yeni haftaya damga vuran isimler arasında Sare de vardı. Kendisi hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Sare (109. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Konuşanlar Sare kimdir?

Bu hatanın en çok merak edilen isimlerinden biri olmayı başaran Sare, 109. bölüm fragmanında görüldü. Eşi ile birlikte salondaki yerini aldı ve hikayelerini anlattı. Facebook'tan birbirlerini görmeden evlilik kararı aldıklarını söyledi. Şu an 1 çocukları var. İstanbul'da yaşıyor. Anne, bebek ve alışveriş üzerine paylaşımlarda bulunduğu ve 40 binden fazla takipçisinin olduğu bir Instagram hesabı var. Kahveyi çok seviyor. Profiline @sareovali/ adresinden ulaşabilirsiniz.

sare-ovali.webp
Konuşanlar 109. bölüm Sare

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.