Konuşanlar 110. bölüm final (9 Haziran) izle - Konuşanlar EXXEN, Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 110. bölüm final (9 Haziran) izle - Konuşanlar EXXEN, Youtube tek parça full izle
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, birbirinden renkli konuklarıyla birlikte sezonu tamamlıyor. Konuşanlar 110. bölüm final (9 Haziran) izle - Konuşanlar EXXEN, Youtube tek parça full izle haberimizde yer almaktadır.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konuşanlar, sezona veda ediyor. Her hafta cuma günü izleyenleri gülmekten kırıp geçiren ve her espride dozajın daha da arttığı program yine milyonları ekran başına kilitleyecek. Tahtaya adını yazdıran konuklar kadar sandalyelerinden cevap veren veya anılarını anlatan isimlerin de 1 saate yakın sürede adından söz ettirdiği talk showu izlemek isteyenler de internette araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Konuşanlar 110. bölüm final (9 Haziran) izle - Konuşanlar EXXEN, Youtube tek parça full izle haberimizde yer almaktadır.


Konuşanlar'da bu hafta neler olacak?

Geçtiğimiz hafta Dora'nın birinciliğe ulaşarak adını milyonlara duyurmayı başardığı programın ardından gözler bu cumaya çevrildi. Söz alan bir avukat, çapkınlıklarını anlatmak istediğini söyleyince Hasan Can Kaya da "Bu programda örnek kişinin ben olduğuna inanmıyorum" dedi. Diğer yandan bir konuşan, erkek arkadaşının çekmecesinde cinsellikle ilgili ürünler bulduğunu anlattı. Konuk ise pop müziğin en önemli isimlerinden Edis oldu.

Konuşanlar 2. sezon 110. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.