Konuşanlar 102. bölüm (14 Nisan) izle - Konuşanlar 102. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 102. bölüm (14 Nisan) izle - Konuşanlar 102. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar'ın yeni bir bölümü daha EXXEN'deki yerini alıyor. Birbirinden komik anıların anlatıldığı ve hikayelerin paylaşıldığı programı milyonlarca kişi seyrediyor. Bu hafta da yine ilgiyle izlenecek. Seyirciler de bölümü takip edebilmek ve kahkaha dolu bir saat geçirebilmek adına araştırmalarda bulunuyor. Konuşanlar 102. bölüm (14 Nisan) izle - Konuşanlar 101. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde.

BURAK ZİHNİ - Türkiye'nin en çok seyredilen programı olarak her hafta cuma günü yayınlanan ve milyonların karşısına çıkan Konuşanlar'ın yeni bölümü EXXEN'de paylaşılıyor. Bu hafta 14 Nisan'da yayınlanacak yeni bölüm içn binlerce kişi araştırmalarda bulunarak izlemek istiyor. Y,ne birbirinden renkli ve komik konukların yer alacağı haftada Konuşanlar 102. bölüm (14 Nisan) izle - Konuşanlar 102. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde.

[related-posts id="98246" color="bg-primary"][/related-posts]
[gallery id="787" color="bg-primary"][/gallery]
[related-posts id="98396" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="98415" color="bg-dark"][/related-posts]
[related-posts id="98469" color="bg-primary"][/related-posts]
[gallery id="786" color="bg-primary"][/gallery]
[related-posts id="97341" color="bg-primary"][/related-posts]
[gallery id="781" color="bg-success"][/gallery]
[related-posts id="92139" color="bg-dark"][/related-posts]
[related-posts id="94769" color="bg-danger"][/related-posts]


 

Konuşanlar 2. sezon 102. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.


 

Konuşanlar 2. sezon 102. bölümde neler olacak?

14 Nisan 2023 Cuma gününden itibaren izlenebilecek 102. bölüömde Şevval Dilan Örter, Rus bir kadının, Türkleri kaba göstermemek adına kendisini öpmesine izin verdiğini söyledi. Buse Morkoç'un kıyafetine atıfta bulunarak hemşire yakıştırması yapması ve bu vesile ile mesleğini de bilmesi herkesi güldürdü. Hepsi ve daha fazlası Konuşanlar'ın yeni bölümünde.

** Güncelleme: Yayınlanan fragman sonrası yeni bölüm yayınlanmadı. Paylaşılan teaser ise kaldırıldı. Yeni bölümde Kder, Asiye ve Yaprak ön plana çıkan isimlerdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.