Konuşanlar 108. bölüm (26 Mayıs) izle - Konuşanlar 108. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 108. bölüm (26 Mayıs) izle - Konuşanlar 108. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle
 DAMGA Editörü
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla her hafta izlenme rekorları kıran Konuşanlar, yeni bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Konuşanlar 108. bölüm (26 Mayıs) izle - Konuşanlar 108. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

EXXEN'in sevilen programı Konuşanlar, 26 Mayıs 2023 Cuma günü 2. sezonun 108. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Konukların sandalyelerinde veya sahnede anlattıkları anılar ve verdikleri cevaplar yine milyonları ekran başına kilitleyecek. Bu bölümde de yine çok eğlenceli anlar yaşanacak. Seyirciler de yeni bölümü seyredebilmek adına başta Google olmak üzere arama motorlarında sorgulama gerçekleştirerek izlemeye çalışıyor. Kahkaha tufanına dönüşen ve gülme garantili 1 saa te yakın gösteri sizleri bekliyor. Konuşanlar 108. bölüm (26 Mayıs) izle - Konuşanlar 108. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar'da bu hafta neler olacak?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar'da bu hafta Reşit programa damga vuracak. İlk andan itibaren adından söz ettiren 26 yaşındaki konuşan, boyu nedeniylei lgi odağı haline geldi. Yapılan esprilere olgunlukla karşılık veren ve zaman zaman salondakileri de güldüren genç konuşan, fragman yayınlandığı andan itibaren herkesin ilgi odağı haline geldi. Bölüm sonrasında daha da fazla kişiye ulaşması bekleniyor. Bir konuşan 10 yıllık evli olduğu eşi ile maliyetinin fazla olmasından dolayı boşanmadıklarını söyledi.

Konuşanlar 2. sezon 108. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.