Konuşanlar izleyicisine şok! 102. bölüm fragmanı kaldırıldı!

Konuşanlar izleyicisine şok! 102. bölüm fragmanı kaldırıldı!
Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konukların katılımı ile EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ın 102. bölümü ilgiyle bekleniyordu. Başarılı programın yayınlanan fragmanı ile birlikte eğlence ve kahkaha dolu bir bölüm daha seyirciler tarafından bu geceden itibaren izlenecekti ancak şok bir hareket geldi. Konuşanlar'ın 102. bölüm fragmanı yayından kaldırıldı. Peki, Konuşanlar'ın yeni bölümü yayınlanmayacak mı? Detaylar haberimizde.

BURAK ZİHNİ - Her hafta milyonların karşısına çıkan Konuşanlar rekorlar kırmaya ve izleyici kitlesini artırmaya devam ediyor. Katılımcılar anlattıkları hikayeler, verdikleri cevaplar ve zaman zaman da yaşadıklarıyla birlikte gündeme oturuyor. Her hafta sansasyonel olayların haberlere konu olduğu programda bu hafta da yine çok şaşırtıcı konuklar seyircileri bekliyordu. Ancak yapımın resmi hesaplarından fragman kaldırıldı. Peki, Konuşanlar'ın yeni bölümü yayınlanmayacak mı? Detaylar haberimizde.

[related-posts id="98246" color="bg-primary"][/related-posts]
[gallery id="787" color="bg-primary"][/gallery]
[related-posts id="98396" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="98415" color="bg-dark"][/related-posts]
[related-posts id="98469" color="bg-primary"][/related-posts]
[gallery id="786" color="bg-primary"][/gallery]
[related-posts id="97341" color="bg-primary"][/related-posts]
[gallery id="781" color="bg-success"][/gallery]
[related-posts id="98471" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="92139" color="bg-dark"][/related-posts]
[related-posts id="94769" color="bg-danger"][/related-posts]


Konuşanlar'ın 102. bölüm fragmanı neden kaldırıldı?

Her hafta cuma günü EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ın salı saat 15.00'te fragmanı Youtube'dan paylaşılıyor. Bölüme dair kısa kesitlerin yer aldığı programın bu haftaki fragmanı ise yayından kaldırıldı. Bunun sebebi internette çok sayıda kişi tarafından araştırılıyor. Ancak söz konusu durum ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Görüldüğü gibi Youtube kanalında 102. bölüm fragmanı yer almıyor. Ayrıca Hasan Can Kaya ve Konuşanlar'ın Instagram hesabında da yine yeni bölüme dair herhangi bi paylaşım yok.

konusanlar_102_bolum_fragmani


 

Konuşanlar bitti mi?

Bu gelişmenin ardından briçok kişi Konuşanlar'ın bitip bitmediğini öğrenmek adına araştırmalarda bulunuyor. Ancak programın bitmesi beklenmiyor. Belki başka konukların bulunduğu bir bölüm yayınlanabilir. Yine de bu geceden itibaren EXXEN'i kontrol etmenizde fayda var.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.