Konuşanlar 106. bölüm (12 Mayıs) izle - Konuşanlar 106. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 106. bölüm (12 Mayıs) izle - Konuşanlar 106. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle
 DAMGA Editörü
Hasan Can Kaya'nın sunumu ile yayınlanan Konuşanlar, 12 Mayıs 2023 Cuma günü 106. bölümü ile yayınlanacak. Konuşanlar 106. bölüm (12 Mayıs) izle - Konuşanlar 106. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde.

HAP Yapım imzasını taşıyan bölümlerle izleyicilerin karşısına çıkan Konuşanlar'ın yeni bölümü 12 Mayıs 2023 Cuma günü yayınlanacak. Salı günü paylaşılan fragmanın ardından seyirciler oldukça heyecanlı ve bir an önce gösteriyi izleyebilmek için can atıyor. Diğer yandan da internette araştırmalarda bulunarak seyredebilmenin yollarını arıyor. Konuşanlar 106. bölüm (12 Mayıs) izle - Konuşanlar 106. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.


Konuşanlar'da bu hafta ne olacak?

Konuşanlar'ın yayınlanacak yeni bölümünde bir konuşan, eski sevgililerinin komik olduğundan bahsetse de Hasan Can Kaya zenginlikleri yüzünden çıktığını söyleyerek herkesi güldürdü. Diğer yandan da bir kadının boşanmış olduğunu bilmesi diğer bir konuşanda şok etkisi yarattı. "Nasıl biliyorsunuz?" sorusunun ardından ünlü komedyenin verdiği cevap salondakileri gülmekten kırıp geçirdi.



Konuşanlar 2. sezon 106. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.