Konuşanlar Eylül (101. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Eylül (101. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar'ın yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. EXXEN'de yayınlanan programın bu haftaki konukları da oldukça renkliydi. Onlar arasında Eylül de bulunuyordu ve güzelliğiyle adından söz ettirmeyi başardı. Peki, Konuşanlar Eylül (101. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi olarak yayın hayatına devam eden Konuşanlar bugün de seyircilerin karşısına çıktı. 7 Nisan 2023 Cuma günü yayınlanan 101. bölümde yine birçok kişi adından söz ettirmeyi başardı. Onlardan biri de Gamze'ydi. Güzel konuşan söylediği sözlerle dikkat çekmeyi başarırken diğer yandan kendisini tanıyanlar kadar tanımayanlar da internette araştırma gerçekleştirerek hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Konuşanlar Eylül (101. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.


[related-posts id="97341" color="bg-primary"][/related-posts]
[gallery id="781" color="bg-success"][/gallery]


konusanlar-eylul

Konuşanlar Eylül kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren konuklarından biri olan Eylül 20 yaşında. Sevgilisi yok. Mağazada denediği kıyafet sonrasında yaşadıkları izleyenleri güldürdü. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum