Konuşanlar 107. bölüm (19 Mayıs) izle - Konuşanlar 107. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 107. bölüm (19 Mayıs) izle - Konuşanlar 107. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle
 DAMGA Editörü
EXXEN'in sevilen programı Konuşanlar, 19 Mayıs Cuma günü 107. bölümüyle ekranlardaki yerini alıyor. Konuşanlar 107. bölüm (19 Mayıs) izle - Konuşanlar 107. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen programı Konuşanlar, 19 Mayıs Cuma günü 107. bölümle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konukların anlattıkları hikayeler ve verdiği cevaplarla şekillenen gösteri yine dopdolu. Bu hafta da yine kahlaha tufanına sahne olacak. Seyirciler de yeni bölümü izleyebilmek adına Google başta olmak üzere birçok arama motorunda sorgulamalarda bulunuyor. Konuşanlar 107. bölüm (19 Mayıs) izle - Konuşanlar 107. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar'da bu hafta neler olacak?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar'da bu hafta bir konuşan, eski sevgilisinin itmesi sonrasında düştüğünü ve kendisine gelen doğru gelen cipte bir önceki erkek arkadaşının bulunduğunu söyledi. Bir konuşan da sevgilisinin lazere gittiğini ifade ederek "Bana olmasa da olur" yorumunda bulunarak kıl konusunda takıntısının bulunmadığını belirtti. Hasan Can Kaya da turuncu saçlı kadınların kıllı ve esmer erkeklerden hoşlandığı tespitinde bulundu. Diğer bir konuşan da bunu onayladı ve salondakileri gülmekten kırıp geçirdi.

Konuşanlar 2. sezon 107. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.