Konuşanlar Alara (109. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Alara (109. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi olmayı sürdüren Konuşanlar, 2 Haziran 2023 Cuma günü 2. sezondaki 109. bölümle yayınlanacak. Bu haftaya damga vuran isimlerden biri de Alara oldu. Güze konuşan hakkındaki bilgiler haberimizde yer almaktadır.

Yıllardır hayatımızda olan ve Hasan Can Kaya'nın önce Youtube'da başlatıp ardından da EXXEN'e taşıdığı Konuşanlar, 2. sezonun 109. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Her cuma günü EXXEN'deki yerini alan programda gözlerin çevrileceği isimlerden biri de Alara oldu. Güzel konuşan paylaşılan fragman sonrasında bir anda gündeme oturdu ve kendisi hakkında internette sıkça araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Kahkaha dolu programda gülüşü ile ön plana çıkan Alara'ya dair detaylar merak konusu. Peki, Konuşanlar Alara (109. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? haberimizde yer almaktadır.



Konuşanlar Alara (109. bölüm) kimdir?

Bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümün fragmanında görülen ilk kişi olan Alara, sık sık gülüşü ile ekrandaydı. Hasan Can Kaya'nın yaşadığı ilişkisi üzerinden bir strateji ile yaptığı esprilere arka arkaya denk gelmesi güzel konuşanı gülme krizine soktu. Instagram hesabı henüz bilinmemektedir. Hayatına dair bilgiler de belli oldukça haberimize eklenecektir.

konusanlar-alara-109-bolum.jpg
Konuşanlar Alara 109. bölüm

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.