Konuşanlar Merve (107. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Merve (107. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
 DAMGA Editörü
Konuşanlar'ın 2. sezondaki 107. bölümü EXXEN'deki yerini aldı. Bu hafta programa damgasını vuran isimlerden biri de Merve oldu. Güzel konuşan hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleşiyor. Konuşanlar Merve (107. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla milyonlara ulaşan Konuşanlar, 19 Mayıs 2023 Cuma günü 2. sezondaki 107. bölümle yayınlandı. Renkli konukların başlarından geçenleri anlattığı programda bu haftaya damga vuran ve adından söz ettiren isimlerden biri de Merve oldu. Güzel konuşan söyledikleriyle en çok adından söz ettirenler arasında yerini aldı. Kendisi hakkında internette de çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Merve (107. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.


Konuşanlar Merve kimdir?

Bu hafta mikrofonu eline alan ilk konuşan olan Merve, İzmir'den Hasan Can Kaya için geldi. Kendisi çalışmıyor. Birikimleri ile dünyayı geziyor. Bir tatilinde kendisiyle buluşmak isteyenlere farklı odanın adresini verdiği hikayesi herkesi güldürdü. Instagram hesabı bilinmemektedir.


İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.