Konuşanlar Nur (110. bölüm) kimdir, Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Nur (110. bölüm) kimdir, Instagram hesabı var mı?
 DAMGA Editörü
Bugün yayınlanan bölümü ile sezona veda eden Konuşanlar'a son bölümde damga vuran isimlerden biri de Nur oldu. Peki, Konuşanlar Nur (110. bölüm) kimdir, Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden komik konukların katılımı ile milyonlara ulaşmayı başaran Konuşanlar, bugün 2. sezondaki son bölümü ile yayınlandı. EXXEN'de yerini alan fenomen gösteride bugün yine kahkaha dolu anlar yaşandı ve gözler katılımcı olarak Pera'ya gelen anlatacakları hikayeler ile sorulara verecekleri cevaplara çevrilmişti. Bugün adından en çok söz ettiren isimlerden biri olarak program danga vuranla arasında Nur da vardı. Güzel konuşan hakkında internette araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Nur (110. bölüm) kimdir, Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Nur kimdir?

Bugün Pera'ya gelerek sandalyesine oturan ve Hasan Can Kaya'nın ilk konuk olarak söz verdiği Nur, Yeliz ile beraber katıldı. Yeni tanıştığı arkadaşıyla uyumu dikkat çeken genç konuşan güzellik uzmanı. Kalıcı makyaj yapıyor. Dudağında uçuk çıktığı için ünlü komedyene çok yaklaşmaması gerektiğini söylese de bu çaba karşılık bulmamıştır. Instagram hesabı bilinmemektedir.

konusanlar-nur-110.webp

Uyarı

5846 sayılı kanunun 71'inci naddesine göre
1. Eser sahibi veya halefinin rızası olmadan henüz alenileşmemiş bir eseri umuma arzeden veya yayımlıyan;
2. Bir esere veya çoğaltılmış nüshalarına sahip veya halefinin müsaade etmediği bir ad koyan;
3. Başkasının eserini kendi eseri veya kendi eserini başkasının eseri olarak gösteren veya 15 inci maddenin ikinci fıkrası hükmüne aykırı hareket eden; 4. 32,33,34,35,36,37,39 ve 40 ıncı maddelerdeki hallerde kaynak göstermeyen veya yanlış yahut kifayetsiz veya aldatıcı kaynak gösteren; kimseler hakkında 500 liradan 5.000 liraya kadar ağır para cezası veya 7 günden üç aya kadar hapis cezası hükmolunur.
Uyarının eklenme tarihi: 09/06/2023 07:39

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.