Konuşanlar Derin kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Derin kimdir? Instagram hesabı var mı?
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, yeni sezonuyla yayınlandı. Birbirinden renkli katılımcıların yer aldığı günde Derin de adından en çok söz ettirenler arasında yer aldı. Peki, Konuşanlar Derin kimdir? Instagram hesabı var mı?

HAP Yapım imzasını taşıyan bölümlerle EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar, yeni sezonuyla 8 Eylül 2023 Cuma gününden itibaren izleyicilerin karşısına çıkıyor. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve Pera'ya konuk olarak gelen misafirlerin de anlattıklarının yanı sıra verdikleri cevaplarla fenomen haline gelen fenomen program yine ilgiyle seyredilecek. Bu haftanın en öne çıkanlarından biri de Derin oldu. Kendisine dair bilgiler de merak konusu ve bölüm yayınlandığı andan itibaren de çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Konuşanlar Derin kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Konuşanlar Derin kimdir?

Bu hafta EXXEN'deki yerini alacak ve milyonlara ulaşacak olan Konuşanlara katılan Derin, annesi ile birlikte salona geldi. Annesi bir okulda okul müdüresi. Hasan Can Kaya mesleğini de bilince çok şaşırdı. Kızı hakkında verdiği cevap öncesi "Hasan Can abisi" ifadelerini kullanınca ünlü komedyen "Bunun anlamı yazılma demek" sözlerini sarf etti. Ardından salonda kahkahalar koptu. Kaya sonrasında da "Oradan çok çapkın gibi mi gözüküyorum?" diye sordu. Derin'in Instagram hesabı bilinmemektedir.

konusanlar-derin-4.webp

konusanlar-derin-3.webp

konusanlar-derin-2.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.