Konuşanlar Oya (113. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Oya (113. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
EXXEN'de yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar, yeni haftada da herkesi eğlendirecek. Konuklardan biri de Oya oldu. Peki, Konuşanlar Oya (113. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak her hafta milyonlara ulaşan Konuşanlar, yeni haftada da izleyicilerle buluşuyor. Hasan Can Kaya'nın sunumu ve renkli konukların katılımıyla adından söz ettiren gösteride yine adından söz ettirecek isimler mevcut. Onlardan biri de Oya olacak gibi gözüküyor. Güzel konuşan hakkında çok sayıda sorgulama yapılıyor. Peki, Konuşanlar Oya (113. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Oya (113. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

22 Eylül'de yayınlanacak olan 113. bölümde Konuşanlar'ın konuklarından biri olarak sandalyesinde yerini alacak Oya, annesi Tülin Sobay ile birlikte Pera'ya geldi. Wikipedia'yı aksanla söyleyince Hasan Can Kaya'yı gülmekten kırıp geçirdi. Annesinin çok flörtöz olduğunu söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

o324723874328943.webp

jky32uy4tyu23u42376423.webp

23jh4jk324j3hjk.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.