Konuşanlar 115. bölüm (6 Ekim) izle - Konuşanlar 115. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 115. bölüm (6 Ekim) izle - Konuşanlar 115. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, 6 Ekim Cuma günü 115. bölümü ile ekranlara geliyor. Konuşanlar 115. bölüm (6 Ekim) izle - Konuşanlar 115. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle haberimizde yer almaktadır. İyi seyirler...

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile yayın hayatına devam eden Konuşanlar, yeni bir haftada daha EXXEN'deki yerini alıyor. Hasan Can Kaya'nın renkli sunumu ve birbirinden komik konukların anlattıklarıyla unutulmaz 1 saat yaşatan program bu hafta da ilgiyle seyredilecek. Her anı kahkaha garantili gösteriyi internetten izlemek isteyenler de internette çok sayıda sorgulamada bulunup bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Fragman seyircileri heyecanlandırmıştı. Şimdi ise sıra yeni bölümde. Konuşanlar 115. bölüm (6 Ekim) izle - Konuşanlar 115. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde.

Konuşanlar 3. sezon 115. bölümde neler olacak?

6 Ekim'de EXXEN'de yayınlanacak olan Konuşanlar'ın yeni bölümünde bir konuşan, programda belediye başkanı adayı olma kararı aldığını söyledi. Hasan Can Kaya da kararı seyircilere oylattı ve destek çıktı. Bir konuşanın yer bezini bilmemesi herkesi şaşırttı ve güldürdü.

Konuşanlar 3. sezon 115. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

Konuşanlar 3. sezon 116. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve her hafta binlerce kullanıcı ve milyonlarca seyircinin izlediği Konuşanlar'ın yeni bölüm sonrasındaki fragmanı da merak konusu. Konuşanlar'ın fragmanları salı günü saat 15.00'te paylaşılmaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.