Konuşanlar Tülin Sobay kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Tülin Sobay kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi Konuşanlar, 113. bölümle ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden renkli konuklar arasında Tülin de bulunuyor. Peki, Konuşanlar Tülin Sobay kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla her hafta milyonlarca kez izlenen Konuşanlar, yeni haftada da seyircilerin karşısına çıkacak. 22 Eylül'de yayınlanacak olan 113. bölümde de birbirinden renkli konuklar yer alacak. Onlardan biri de Tülin Sobay'dı. Kendisi hakkında fragman yayınlandığından bu yana büyük bir ilgi var ve araştırma yapılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, Konuşanlar Tülin Sobay kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar Tülin Sobay kimdir? Instagram hesabı

Bu hafta Konuşanlar'a konuk olarak katılan Tülin Sobay, kızı Oya ile salona geldi. Amerika Houston'da güzellik merkezi sahibi. Uzun süredir Amerika'da yaşıyor. Birine aşık olduğunda çok heyecanlandığını söyledi. Hasan Can Kaya ise; "Tansiyonun çıkıyor yani" diyerek muzip bir cevap verdi. Tülin de ne zaman Houston'a geleceğini sordu. Instagram hesabı @tulinsobay'dır.

2374982374324732987893.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.