Konuşanlar 111. bölüm izle - Konuşanlar EXXEN, Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 111. bölüm izle - Konuşanlar EXXEN, Youtube tek parça full izle
 DAMGA Editörü
EXXEN ve diğer tüm platformlarda Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi Konuşanlar, yeni sezonuna merhaba diyor. Birbirinden renkli konukların hikayeleri ile eğlencenin bitmeyeceği yapım ilgiyle izlenecek. Konuşanlar 111. bölüm izle haberimizde.

HAP Yapım imzasıyla EXXEN'de izleyicilerin karşısına çıkan ve her bölümüyle de adından söz ettiren Konuşanlar, 8 Eylül'de yeni sezonuna merhaba diyor. Pera'ya biletlerini alarak gelen konuklar veya çiftler, anlattıkları hikayeler ve verdikleri cevaplarla yine herkesi güldürmeyi başaracak. Her anı büyük keyif veren ve defalarca seyredilen yapımı izlemek isteyenler de internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirerek bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Konuşanlar 111. bölüm 8 Eylül 2023 izle - Konuşanlar EXXEN, Youtube tek parça full izle haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar'da bu hafta neler olacak?

Yeni sezonun ilk bölümünde ünlü bir isim görüldü. Yayınlanan fragmanda Başakşehir'in Hollanda çıkışlı gurbetçi futbolcusu Deniz Türüç fragmanda yer aldı. Milli oyuncunun nasıl cevaplar verdiği ve neler anlattığı şimdiden merakla bekleniyor. Derin, annesi ile birlikte salonda yerini aldı. Müdüre olan annesinin koruyucu tavrı Hasan Can Kaya'yı oldukça eğlendirdi. Hepsi ve daha fazlası yeni bölümde sizleri bekliyor.

Konuşanlar 3. sezon 111. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

Konuşanlar 3. sezon 112. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve her hafta binlerce kullanıcı ve milyonlarca seyircinin izlediği Konuşanlar'ın yeni bölüm sonrasındaki fragmanı da merak konusu. Konuşanlar'ın fragmanları salı günü saat 15.00'te paylaşılmaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.