Konuşanlar Nazlı (108. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Nazlı (108. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı
 DAMGA Editörü
EXXEN'in sevilerek seyredilen programı Konuşanlar, 2. sezonun 108. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Nazlı ön plana çıkan isimlerdendi. Peki, Konuşanlar Nazlı (108. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? İşte detaylar...

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla her cuma seyircilerin karşısına çıkmaya devam eden Konuşanlar, bugün de yeni bölümüyle yayınlandı. Pera'ya konuk olarak gelen misafirlerin anlattıkları anılar, fiziksel özellikleri, ruh halleri veya farklı konularla ilerleyen gösteride bugüne damga vuran isimler arasında Nazlı da bulunuyordu. Güzel konuşan ile ilgili internette de çok sayıda araştırma gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Nazlı (108. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Nazlı kimdir?

Turuncu kazağı ve kısa eteği ile dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Nazlı, sevgilisi olmadığını ve ümidi kestiğini söyledi. 6 ay süren ilişki sonrasında 1 yıldır yalnız. En çok aradığı özellik sadakat. Kıvanç Tatlıtuğ ile sevgilisini aldatabileceğini söyledi. Instagram hesabı bilinmemektedir.


konusanlar-nazli.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.