Konuşanlar Selin (109. bölüm) kimdir, Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Selin (109. bölüm) kimdir, Instagram hesabı var mı
 DAMGA Editörü
EXXEN'in rekortmen programı Konuşanlar, yeni bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Birbirinden renkli konukların arasında Selin de adından söz ettirmeyi başardı. Peki, Konuşanlar Selin kimdir? Detaylar haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan Konuşanlar, 2. sezondaki 109. bölümle EXXEN'deki yerini aldı. Her hafta milyonlara ulaşan ve rekor üstüne rekor kıran program, resmi istatistiklerin yanı sıra birçok sosyal medya platformunda da sıkça seyrediliyor. Bu haftanın en çok adından söz ettiren isimlerinden biri de Selin oldu. Kendisiyle ilgili olarak internette araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Selin (109. bölüm) kimdir, Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.



Konuşanlar Selin (109. bölüm) kimdir?

Bu haftanın en dikkat çeken konuşanlarından biri olan Selin, yüzde 74 burslu olduğunu öne sürse de Hasan Can Kaya bunun yüzde 62.5 yaptığını dile getirdi Diğer yandan erkek arkadaşıyla tartıştıktan sonra eve giderken köpek tarafından ısırıldığını anlattı. Erkeklerde dişe çok önem verdiğini ve edepsiz olmasını istediğini anlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.