Konuşanlar Feyza (108. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Feyza (108. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
 DAMGA Editörü
EXXEN'in sevilen programı Konuşanlar, 108. bölümü ile izleyenlerin karşısına çıktı. Programa damga vuranlar arasında Feyza da var. Kendisi hakkında internette araştırma yapılıyor. Konuşanlar Feyza (108. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan Konuşanlar, 26 Mayıs 2023 Cuma günü 2. sezonun 108. bölümü ile yayınlandı. Birbirinden renkli konuşanların anılarını anlatarak soruları cevapladığı gösteride ön plana çıkan isimlerden biri de Feyza oldu. Güzel konuşan hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Feyza (108. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Konuşanlar Feyza kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren isimlerden biri olan Feyza, daha önce iki kişi aynı anda çok sevdiğini söyledi. Yaşadığı ilişkisiyle ön plana çıkan güzel konuşan sonrasında ise kendini iyi tanıtamadığını söyleyerek intikam için kabul ettiğini dile getirdi. Instagram hesabı bilinmemektedir. Oyunculuk yapmak istiyor. 25 yaşında.

feyza-konusanlar-kimdir.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum