Konuşanlar 106. bölüm yıldızı: Rabia! Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar 106. bölüm yıldızı: Rabia! Instagram hesabı var mı?
 DAMGA Editörü
Konuşanlar'ın 106. bölümünde ekranlara gelen Rabia, ilgi odağı oldu. Peki, Konuşanla Rabia (106. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen gösterisi Konuşanlar, 12 Mayıs 2023 Cuma günü 2. sezonun 106. bölümü ile yayınlandı. Birbirinden renkli konukların anlattıkları anıları ve cevapladıkları sorularla daha da eğlenceli hale gelen programa gelen isimlerden biri de Rabia'ydı. Güzel konuşan 1 saatlik sürede en çok ilgi gören konuşan olmayı başardı. İzleyiciler de kendisi hakkında internette araştırma yaparak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Konuşanla Rabia (106. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Konuşanlar Rabia kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren konuşanlarından biri olan Rabia, komik erkeklerle birlikte olduğunu söylese de Hasan Can Kaya bunun para ile ilgisi bulunduğunu öne sürdü. O anlar herkesi güldürdü. Bir sevgilisi futbolcuydu ve bunu arkadaşlarına söylemekten ilk etapta utandığını söyledi. Yüksek lisans yapan güzel konuşan, hukuk öğrencisi arkadaşı Deniz ile birlikte geldi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

konusanlar-rabia-106-bolum.jpg
Konuşanlar Rabia

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.