Konuşanlar Eylül (107. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Eylül (107. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
 DAMGA Editörü
EXXEN'in sevilerek seyredilen programı Konuşanlar, yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Birbirinden renkli konukların yer aldığı stüdyoda en çok dikkat çeken isimlerden biri de Eylül'dü. Peki, Konuşanlar Eylül kimdir? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen ve her hafta milyonlara ulaşan programı Konuşanlar, yeni haftadaki bölümüyle seyircilerin karşısına çıktı. Hasan Can Kaya'nın sunumuyla cuma günleri kahkaha tufanına dönüşen programda bugün adından söz ettirenlerden biri de Eylül oldu. Güzel konuşan hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Eylül (107. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Konuşanlar Eylül kimdir?

Bu haftanın en çok ilgi gören isimlerinden biri olan Eylül üniversite öğrencisi. İki arkadaşı ile programa geldi. Erkek arkadaşının lazere gittiğini söyleyip, buna gerek olmadığını, mevcut hali ile de kabul edeceğini söyledi. Apartmanda üst katlarında oturan 2 Rus kadını fuhuş nedeniyle polislerle yaşadıkları anıları anlattı. Instagram hesabı bilinmemektedir.

konusanlar-eylul.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.