Konuşanlar Rus kadın hikayesi anlatan kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Rus kadın hikayesi anlatan kimdir? Instagram hesabı var mı
EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar, 102. bölümü ile 14 Nisan 2023 Cuma günü yayınlanacak. Birbirinden renkli konukların yer aldığı programda hikayesi ile herkesi şaşırtan bir isim gündeme oturdu. Genç kadın, günün en çok arananları arasına girmeyi başardı. Peki, Konuşanlar Rus kadın hikayesi anlatan kimdir? Instagram hesabı var mı Detaylar haberimizde.

BURAK ZİHNİ - Konuşanlar'ın yeni bölümü bu hafta cuma günü yayınlanacak. Her anında kahkaha garantisi olan ve birbirinden renkli konuklarıyla milyonlara ulaşan gösteride yine çok sayıda kişi ön plana çıktı. Paylaşılan fragmanda genç bir konuşan, Rus kadınla yaşadığı anıyı anlatınca herkes şaşırdı. Hasan Can da yaptığı kontralar ve sorduğu sorularla yine muzipliğini ortaya koydu. Güzel konuşan hakkında internette çok fazla araştırma yapılıyor. Peki, Konuşanlar Rus kadın hikayesi anlatan kimdir? Instagram hesabı var mı Detaylar haberimizde yer almaktadır.


[related-posts id="98246" color="bg-primary"][/related-posts]
[gallery id="787" color="bg-primary"][/gallery]
[related-posts id="98396" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="98415" color="bg-dark"][/related-posts]
[gallery id="786" color="bg-primary"][/gallery]


Konuşanlar Rus kadın hikayesi anlatan kadın kimdir?

Youtube ve Instagram'dan paylaşılan yeni bölüm fragmanında hikayesi yer alan kadın, alkollü içecek almak isteyen Rus bir kadınla yaşadığı anıyı anlattı. Kadına yardım etmek isterken kendisini öptüğünü ve buna karşı çıkmadığını söyledi. Bunu da Türkleri kaba göstermemek adına yaptığını anlattı. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.