Konuşanlar İpek (105. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar İpek (105. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
 DAMGA Editörü
EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ın yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıktı. Haftaya İpek damgasını vurdu. Peki, Konuşanlar İpek kimdir? Detaylar haberimizde.

Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli katılımcıların anlattıkları ile milyonlara ulaşan Konuşanlar bu hafta Murda ve Hadise'yi ağırladı. İki şarkıcı da hem verdikleri cevaplar hem de anılarıyla keyifli anlar yaşattı. Diğer yandan sandalyesinden programa damga vuran isimler de vardı ve sonrasında adı tahtaya yazılan İpek bugünün en çok sözü edilen izleyicilerden biri oldu. Gösteriyi seyredenler de araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Konuşanlar İpek kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Konuşanlar İpek kimdir?

Bu hafta adı Leyla, Bağdagül, Görkem ve Cihan ile birlikte tahtaya yazılan İpek, bir şirkette insan kaynakları departmanında çalışıyor. Kalçası sebebiyle kendisine çok fazla şaka yapıldığını ve bunu sıkça yaşadığını dile getirdi. Cinsel ilişki sırasında duygusal birliktelikten bahsetmesi ise Hasan Can Kaya'nın esprili kontrasıyla herkesi kahkahaya boğdu. Instagram hesabı biiinmemektedir.

konusanlar-ipek.jpg
Konuşanlar İpek (105. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.