Konuşanlar Yasemin Ay (98. bölüm) kimdir? Instagram hesabı

Konuşanlar Yasemin Ay (98. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
EXXEN'de yayınlanan bölümleri ile izleyenleri gülmekten kırıp geçiren Konuşanlar, bugün yine platformdaki yerini aldı. Birbirinden komik olayların anlatıldığı programda kahkaha tufanı yaşandı. Öne çıkan isimler arasında Hollanda'dan gelen Yasemin de vardı ve söyledikleri Türkiye gündemine oturdu. Konuşanlar Yasemin Ay (98. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar 17 Mart 2023 Cuma günü 98. bölümüyle yayınlandı. Başarılı komedyen Hasan Can Kaya'nın sunumu ve birbirinden renkli konukların anlattıklarıyla bir saatlik gösterinin kahkaha tufanına dönüştüğü bölüm yine ilgiyle seyredildi. Bu haftaya damga vuran isimlerden biri de Yasemin Ay oldu. Güzel konuşan hakkında internete araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Konuşanlar Yasemin Ay (98. bölüm) kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar Yasemin Ay (98. bölüm) kimdir? Instagram hesabı


Avukat Yasemin Ay kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz  ettiren isimlerinden biri olan Yasemin Ay, Hollanda'da avukatlık yapıyor. Utrecht Üniversitesi'nden mezun oldu. Hollanda Hukuku sonrasında aynı üniversitede yüksek lisans yaptı. Yasemin (Y.) Ay, merkezi Amsterdam'da olan WRT Hukuk firmasının ortaklarındandır. Yasemin, girişimcilere Göç Hukuku, Ticaret Hukuku, iflas ve yeniden yapılandırma, Kira-, Acente-, Dağıtım Hukuku ve yeniden yapılanma dahil olmak üzere Hollanda Sözleşme-, Mülkiyet ve Şirketler Hukuku alanında hukuki danışmanlık sağlıyor. “Biz, müvekkillerimizin en önemli sorunlarını çözmeye yoğun bir şekilde odaklanan uyumlu bir avukat ekibiyiz. Bunu yaparken olağanüstü sonuçlar elde etmeye odaklanıyoruz." diyor.

2012 yılından beri ağırlıklı olarak uluslararası şirketler için şirketler hukuku avukatı olarak çalışmaktayım. Ben bir ağ uzmanıyım. Bu nedenle her zaman kişisel temasın baskın olduğu orta ve küçük ofislerde çalışmayı seçtim.

Uluslararası müşterilerime Hollanda iş hayatında gerçek ve mecazi olarak yol gösteriyorum. Bu nedenle kendimi bir avukattan çok bir 'danışman' gibi hissediyorum ve hukuki sorunların 'önlenmesi' büyük önem taşıyor. Türk iş dünyası ile çok güçlü bir ilişkim var. Bu yüzden WRT'de de Turkish Desk* ile faaliyetlerimi sürdüreceğim ve genişleteceğim.

Ayrıca Avukatlık Mesleki Eğitimi'nde stajyer avukatlara beceri eğitimleri vermekte ve büromuz bünyesinde stajları denetlemekteyim.

Hollanda Barolar Birliği üyesiyim ve orada şirketler hukuku için yasal alanlar siciline kayıtlıyım. Bu kayda istinaden, Hollanda Barolar Birliği standartlarına uygun olarak her takvim yılında şirketler hukuku alanında on eğitim kredisi almakla yükümlüyüm.

*Turkish Desk ekibi, hem dillere hem de kültürlere hakim uzman hukukçulardan oluşmaktadır.Turkish Desk, Hollanda'daki Türk girişimcilerin burada en iyi şekilde yönlendirilebilmesi için geniş bir muhasebeciler, vergi uzmanları ve Türkiye uzmanları ağına sahiptir. Turkish Desk'in diğer danışmanlarla birlikte bu uzmanlaşmış yaklaşımı, WRT Advocatuur'un şirketler hukuku kapsamında uygulanan çok disiplinli yaklaşımıyla da örtüşüyor.”


 

Konuşanlar Yasemin kimdir?

Konuşanlar'ın 98. bölümünde mikrofonu aldıktan sonra milyonların ağzını açık bırakan bir anı anlatan Yasemin, eşine göndermek istediği çıplak fotoğrafını yanlışlıkla kayınvalidesini gönderdiğini söyledi.  Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar Yasemin Ay (98. bölüm) kimdir? Instagram hesabı
 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum