Konuşanlar Alara (105. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?

Konuşanlar Alara (105. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı?
 DAMGA Editörü
Konuşanlar bugün 105. bölümü ile yayınlandı. Haftanın en çok konuşulanları arasında Alara da vardı. Peki Konuşanlar Alara kimdir? İşte detaylar...

EXXEN'de yayınlanan bölümlerle milyonlara ulaşan Konuşanlar, yeni haftasında da izleyicilerin karşısına çıktı. Murda'nın konuk koltuğunda oturduğu ve Hadise'nin de sürpriz yaparak katıldığı gösteriye bilet alarak izlemeye gelen birçok kişi adından söz ettirmeyi başardı. Onlardan biri de Alara oldu. Her ne kadar söz alıp bir anı anlatıp soru cevaplamasa da güzelliği ile dikkat çekmeyi başardı. Kendisi hakkında internette araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Konuşanlar Alara (105. bölüm) kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar Alara (105. bölüm) kimdir?

Bu haftanın en çok konuşulan isimlerinden biri olan Alara, ilk olarak ceketini açtığı anlarla kadraja girdi. Hasan Can Kaya muzip bir tavırla "Öyle yapıp aklımı karıştırma. Tamam sıcak ama bizi de terletme" diyerek takıldı. O anın ardından gözler güzel konuşanın üzerine çevrildi. Sonrasında ise kalçasının küçüklüğü nedeniyle sıkça acımasız şakalara maruz kalan İpek'in verilen arada o bölgesine baktığı öğrenildi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

konusanlar-alara.jpg
Konuşanlar Alara

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.