Konuşanlar'da 34 yaşındaki kadına: 60 yaşındaki adamın tansiyonuna mı aşık oldun?

Konuşanlar'da 34 yaşındaki kadına: 60 yaşındaki adamın tansiyonuna mı aşık oldun?
Hasan Can Kaya'nın sunumuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar'ın 99. bölüm fragmanı yayınlandı. Başarılı komedyen bir kez daha izleyicileri gülmekten kırıp geçirmeyi başardı.

HAP Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile milyonlara ulaşmayı başaran Konuşanlar'ın 24 Mart Cuma günü yayınlanacak olan 99. bölümüne ait fragman yayınlandı. Birbirinden komik konukların yer aldığı Pera'da yine kahkaha tufanı yaşanacak. Hasan Can Kaya bir kez daha ekmeğini taştan çıkararak sohbetin içine girdi ve konuşmalar şimdiden ses getirecek gibi görünüyor. 34 yaşındaki üniversite öğrencisi misafirinin, eşinin 60 yaşında olduğunu duyunca esprileri sıraladı.

Tansiyonuna mı aşık oldun?

Başarılı komedyen konuğuna ne iş yaptığını sordu. Genç kadın ise iç mimarlık okuduğunu sordu. 'Çok erken değil mi?' sözleri ile kontra yapan Kaya'ya yanıt konuşanın yanındaki misafirden geldi. '3 çocuğu var, babamın eşi kendisi' cevabı her şeyin seyrini değiştirdi.

konusanlar-99-bolum

Babasının 60 yaşında oldğunu öğrenen Hasan Can Kaya, konuğuna, "Kesin çok zengindir" diye sordu. 'Yok parası için değil' cevabı alınca da 'Kesin değidlir canım. Nesine aşık oldun? Tansiyonuna mı?' yanıtını verdi.

Konuşanlar her cuma EXXEN'de.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.