Konuşanlar 105. bölüm (5 Mayıs) izle - Konuşanlar 105. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle

Konuşanlar 105. bölüm (5 Mayıs) izle - Konuşanlar 105. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle
 DAMGA Editörü
Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar, 105. bölümü ile 5 Mayıs 2023 Cuma günü EXXEN'deki yerini alıyor. Konuşanlar 105. bölüm (5 Mayıs) izle - Konuşanlar 105. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen gösterisi Konuşanlar, birbirinden komik anları ve izleyicileriyle EXXEN'deki yerini alıyor. 5 Mayıs 2023 Cuma günü yayınlanacak 105. bölümde de yine herkesi güldürecek şakalar, cevaplar, anılar ve fanteziler ekranlarda olacak. Hasan Can Kaya'nın adını her geçen gün daha da fazla kişiye duyurduğu programı izlemek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Konuşanlar 105. bölüm (5 Mayıs) izle - Konuşanlar 105. bölüm EXXEN, Youtube tek parça full izle alternatifleri haberimizde.


Konuşanlar'da bu hafta ne olacak?

Adını tahtaya yazdıranlar kadar sandalyelerinden konuşan katılımcıların gösteriye renk kattığı Konuşanlar bu hafta da dopdolu. Bir kişi, muhabbetinin sevimli olması nedeniyle üroloji bölümünü seçtiğini söyledi. Hasan Can Kaya da "Ben de yapıyorum ama tıp okumadım" yanıtını verdi.

Evli oldukları tahmin edilen bir çift de Brezilya'dan geldiklerini anlattı. Ünlü komedyen "Brezilya kalçası dedikleri doğru mu?" diye sordu. Çift; "Doğru. Gidince sizinki de büyüyor" yanıtını verdi. Kaya buna komik bir ifadeyle cevapladı.


Konuklar Murda ve Hadise!

Bu haftanın konuk sandalyesinde Murda oturacak. Kısa bir süre önce Türkiye'ye gelen ve O Ses Türkiye Rap'in çekimlerine katılan başarılı şarkıcı, Soğuk Savaş ile de izleyenleri güldürecek. Diğer yandan Konuşanlar'da ise resmi nikahı bulunmadığını ancak 2 çocuk babası olduğunu ifade etti. Mehmet Önder Doğan'ın Doğa ve Aslan olmak üzere 1 erkek ve 1 kız çocuğu var. Dua adındaki bir bebeği de hayatını kaybetmişti. Hatta bu sezonki konser turuna "Dua Tour" adını verdi. Ayrıca sürpriz konuk olarak da Hadise kapıdan herkesten habersiz girdi ve gösteride yer aldı.


Boşandığı eşinden espriyi patlattı

Hasan Can Kaya bir konuşanının "Eşinde neyi değiştirmek istersin? sorusunu sordum ve her şeyini dedi. Zannedersem senin de benzer bir geçmişin var" diye pası attı. Seksi şarkıcı da Leyla Hanım'a "Kaç yıllık evlisiniz?" diye sordu ve "40 yıl" cevabı aldı.


Konuşanlar 2. sezon 105. bölüm izle

Dİjital içerik platformu EXXEN'de yayınlanan Konuşanlar'ı üyelik alarak izleyebilirsiniz. Kendinize göre oluşturacağınız paketlerde ödemenizi yaparak Konuşanlar ve diğer tüm içeriklere erişim sağlayabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum